Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Hmm... Ekhm...

Hmm...

Polecane posty

Go艣膰 Hmm... Ekhm...

Zastanawiam si臋 czy tylko ja mam obsesje na punkcie Latynos贸w i W艂och贸w??? Jako艣 mam do nich s艂abo艣膰 i nie wyobra偶am sobie zwi膮zku z Polakiem... :| Od kiedy pierwszy raz spotka艂am Latynosa faceci z Polski(cho膰by najprzystojniejsi) wydaja si臋 jacy艣 tacy nijacy ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kobietka 1972
masz po prostu taki gust, nic w tym dziwnego;) mnie np. W艂osi w og贸le nie kr臋c膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietka 1972
nie odpowiada mi ich charakter, w sumie uroda nawet nawet, ale charakter zwykle maj膮 do bani...:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hmm... Ekhm...
A mnie si臋 wydaje, ze w艂a艣nie maj膮 rewelacyjny charakter... Zw艂aszcza latynosi, s膮 pe艂ni optymizmu, itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietka 1972
mo偶e i tak, ale W艂osi mi totalnie nie pasuj膮 charakterem, wi臋kszo艣膰 to nieroby i maminsynki... :/ optymizm rzecz wa偶na, ale nie przesadny optymizm i te ich szybkie paplanie...;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shelley
ja te偶 kocham W艂och贸w... Polacy s膮 do kitu... no sorry ale na serio tak jest.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsfdsf
lepszy Wloch casanova niz Polak po przejsciach.DLatego jestem zdania , ze kobiety ktore leca na cudzoziemcow nie maj膮 szans u fajnych Poiak贸w , bo s膮 albo brzyskie , albo puste .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaskaxxx
dsfdsf: widz臋, 偶e zabola艂o kakao ;P a ty jeste艣 niby tym przystojniakiem z Polski? ;P zazdro艣cisz nam, 偶e podobamy si臋 W艂ochom?:P

Udost臋pnij ten post