Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmm... Ekhm...

Hmm...

Polecane posty

Gość Hmm... Ekhm...

Zastanawiam się czy tylko ja mam obsesje na punkcie Latynosów i Włochów??? Jakoś mam do nich słabość i nie wyobrażam sobie związku z Polakiem... :| Od kiedy pierwszy raz spotkałam Latynosa faceci z Polski(choćby najprzystojniejsi) wydaja się jacyś tacy nijacy ;)

Gość kobietka 1972
masz po prostu taki gust, nic w tym dziwnego;) mnie np. Włosi w ogóle nie kręcą...

Gość kobietka 1972
nie odpowiada mi ich charakter, w sumie uroda nawet nawet, ale charakter zwykle mają do bani...:classic_cool:

Gość Hmm... Ekhm...
A mnie się wydaje, ze właśnie mają rewelacyjny charakter... Zwłaszcza latynosi, są pełni optymizmu, itp.

Gość kobietka 1972
może i tak, ale Włosi mi totalnie nie pasują charakterem, większość to nieroby i maminsynki... :/ optymizm rzecz ważna, ale nie przesadny optymizm i te ich szybkie paplanie...;)

Gość shelley
ja też kocham Włochów... Polacy są do kitu... no sorry ale na serio tak jest.. :)

Gość dsfdsf
lepszy Wloch casanova niz Polak po przejsciach.DLatego jestem zdania , ze kobiety ktore leca na cudzoziemcow nie mają szans u fajnych Poiaków , bo są albo brzyskie , albo puste .

Gość kaskaxxx
dsfdsf: widzę, że zabolało kakao ;P a ty jesteś niby tym przystojniakiem z Polski? ;P zazdrościsz nam, że podobamy się Włochom?:P