Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiroshi

Czy to aby nie przesada..? powiedzcie?

Polecane posty

Gość Hiroshi

Zerwał ze mną, no i dobrze, bywa, bołalo, długo sie leczyłam, więc teraz jak się spotyakmy to raczej odwracam głowe w druga strone, a on..? Ostentacyjne dzien dobry, głosniejsze niż by trzeba bylo, koniecznie musze wiedziec ze mnie zauważyl.....! Jaja sobie ze mnie robi czy co..????

Gość word up
nie przejmuj się, facet tylko się ośmiesza takim ostentacyjnym zachowaniem... ignoruj to i śmiej się z tego...

Gość Hiroshi
no, normalnie oczy mi na wierzch wychodza jak to slysze... Czyli co, spokojnie moge sobie nie reagować, czy jak..? Bo zawsze cos tam odburkne lub odchrzaknę ale i tak mine mam pewnie niezbyt ciekawą.. Nie chce wyjśc ma jakąś prymitywna kretynka ale najchetniej przestałabym reagowac... Czy mozna nie odpowiedziec na dzien dobry...?

Gość word up
odpowiedzieć powinnaś, ale wiesz, normalnie, tak, jakby on też zachowywał się normalnie;) ignoruj jego ostentacyjne zachowanie, bądź naturalna, jakby nigdy nic, nie daj mu poznać, że coś Cię denerwuje, facet się tylko kompromituje... żałosne... :/

Gość Hiroshi
Dl;aczego tak mnie to wkurza...? Ja to odbieram tak ze wlasnie on po tym wszystkim chce sie zachowac jakby wszystko bylo ok, a dla mnie nie jest ok i nigdy nie bedzie...! I dlatego się wkurzam bo nie jestem az taka chamka zeby nie dopowiedziec ale z kolei udawanie ze jest wsezystko ok tez mnia przerasta.. Po prostu za kazdym razem mam mu ochotę powiedzieć: odwal się, nie ma mnie, nie widzisz mnie! spadaj!

Gość word up
rozumiem Cię, ale wydaje mi się, że jeśli zachowasz spokój to z czasem on przestanie się ośmieszać, a Ty będziesz górą

Gość Hiroshi
dziekuje ci, word up.

Gość word up
nie ma za co:)

Gość Hiroshi
zachowam wiec spokoj, dalas mi sily do tego, bo dzis mnie znow wkurzyl takim zachowaniem, i juz glupie mysli mi zaczely chodzić po glowie.. dzieki, uspokoilam sie. Masz racje.