Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JULKA44

ona-RAK + on-KOZIOROŻEC

Polecane posty

Ciekawi mnie takie połaczenia czy umieci mi cos napisac... ????

Gość ciekawska23
a on lew ja koziorozec?:D jak juz sie bawimy w astrologie;)

Gość ja koziorozec
on rak.. jest nam super...!!! :D jestesmy malzenswem od 3 lat a para od 7 :D

Gość a ona lew on wodnik

Bo ja jestem rak a on skorpion i nie umie go rozgrysc jest strasznie zamkniety... ciekawi mnie jak sie zyje raka i skorpiona... kiedys byłam z rybami i masakra.... :(((

widze ze nie macie ochoty popisac... a moze nie ma takich zwizkow...

Gość guess
ja rak + on koziorozec ---> SUUUPER! Jestem ze swoim facetem juz 4 lata i planujemy slub :D

Gość guess
dodam ze moja najlep. przyjaciolka z ktora kumplowalam sie x-nascie lat tez byla koziorozcem :)

odnawiem .... to jak to z tymi koziorozcami i raczkami... co ?????

Gość ciekawska 23 ja tez jestem
koza a moj maz to lew ale jest swietnie - tylko byc moze dlatego, ze on nie zachowuje sie jak typowy lew ? :D

Rak i Koziorozec: Pociagaja sie nawzajem seksualnie , poniewaz stanowia biegunowosc w zodiaku. Jesli uda sie im pokonac sprzecznosci parametrów, moga stworzyc swietny zwiazek. Ale zorientowany na kariere Koziorozec ma zbyt wiele innych zainteresowan , by poswiecic Rakowi tyle uwagi, ile ten potrzebuje. Rak jest niesmialy i wrazliwy i potrzebuje uczucia, podczas gdy Koziorozec jest szorstki, powsciagliwy i apodyktyczny. Rak odbiera rezerwe Koziorozca jako osobiste odrzucenie i staje sie humorzasty i krytyczny. Róznice moga okazac sie zbyt wielkie dla dlugotrwalego szczescia.

Widzialam , ze ktos tu pytal o Skorpion + Skorpion : Duzo tu wzajemnego pociagu seksualnego, ale temperatura uczuc nie moze rosnac wiecznie. Tych dwoje ludzi , którzy sa do siebie podobni, bardzo malo sie nawzajem rozumie. Sa bardzo zazdrosni i wymagajacy. Sa wypelnieni emocjami tak, ze kazda burza szybko zamienia sie w huragan. Oboje sa ponurzy i zaborczy. Oboje nieustannie walcza, by zmusic drugie do zrezygnowania z kontroli. Cos musi puscic, a kiedy tak sie stanie, prawdopodobnie bedzie oznaczac to Koniec.

Panna - Lew: Lwa pociaga intelektualizm Panny, ale ta nie rozumie dramatycznej natury Lwa. Lew nie moze uzyskac od chlodnej, pelnej rezerwy Panny checi wspolpracy w lozku, ktorej sie domaga. Panna jest praktyczna i rozwazna, LEw ekstrawagancki i rozrzutny. Lew chce wiesc zycie na naprawde duza skale, ale Panna jest skromna, oszczedna i szuka dziury w calym, co tlumi doskonaly nastroj Lwa. Panna tez nie da sie zdominowac. Lew potrzebuje duzo pochlebstw, ale sklonnoscia Panny jest przekluwanie nadmuchanego ego. Oboje powinni szukac kogos innego.

Gość ciekawska23
oj pociagac to sie pociagamy;)w łózku dopasowujemy sie idealnie:) fakt moj raczek jest niesmialy,wrazliwy ale to wlasnie w nim kocham❤️ jestesmy rozni,mamy inne zainteresowania ale potrafimy zrozumiec sie bez slow:)kazdy z nas szanuje hobby innego,mimo ze sa miedzy nami roznice kochamy sie bardzo:)jak to sie mowi przeciwnosc sie przyciagaja;) uzupelniamy sie:)

Forgotten24 a skad ty to bierzesz.... gdzie ty to wyczytałas????

Ciekawska23 to sa opisy ogólne.. rzadko sie zdarza , ze ktos ma dokladnie typowe cechy np Lwa, bo pod uwage trzeba brac date urodzenia, krawedzi itd....

Gość sceptycznienastawiony
Ty idiotka on bezmozg, jak mozna wierzyc w takie bzdury? czy naprawde myslisz ze to jaki masz znak zodiaku wplywa na to jakie tworzysz zwiazki z ludzmi? Kto Cie wychowywal i dlaczego w sredniowieczu?

nie wiem czy tak jest ale cos mi sie wydaje ze koziorożce sa niesmiale i skryte... i trudno im okazywac uczucia a tym bardziej o nich mowic,,, prawda to czy zle zaopserwowałam ????

to superrr... ja tez myslaam nad tym. zaczyna mnie to strasznie pociagac... ciekawi mnie to bardzo czy moj romantyzm... czy on to dostrzerze czy ja za bardzo nie bujam w oblokach dla koziorozca

Koziorozce maja w sobie cos z samotnika i z ksiazek i z doswiadczenia wiem, ze trudno im przychodzi zaufanie innej osobie. Ceni sobie tez prywatnosc i czesto probuje maskowac uczucie... ale co ja wiem ;)

wiesz ja jestem typowym rakiem... jak czytam o rakach to tak jakbym czytała o sobie i duzo rakow tak ma ... kiedys tu alozyłąm topik o rakach i jak czytałam co ci ludzi pisali to tak jakbym swoje mysli , uczucia i odczucia czytała i sceptycznienastawiony nie ma racji ... bo kazdy człowiek ma cos w sobie ze swojego znaku...

Gość Misiaka83
Forgotten24...ja byk on koziorozec?co Ty na to?;)

Skorpion + Koziorozec: Wszystkie potezne namietnosci Skorpiona sa tu mile widziane. Wybuchowe uczucia maja sklonnosc do otwierania ponurego, skierowanego do wewnatrz Koziorozca, a zywiolowe postepki w sypialni dodaja smaku cieplemu zwiazkowi uczuciowemu. Koziorozec lubi nawet zazdrosc Skorpiona, bo sprawia ze czuje sie bezpieczny. Ta dwójka dzieli poczucie celu, sa ambitni, zdeterminowani i powaznie podchodza do odpowiedzialnosci, a jako zespól maja dobre widoki na sukces finansowy. Powinni miec spokojne wody...

Byk + Koziorozec: Koziorozec dobrze pasuje do Byka, bo obaj sa namietni, bezposredni i nieskomplikowani. Nie bedzie wiele romantyzmu, za to duzo zdrowego seksu. Maja te same cele i lubia zarówno ten sam rodzaj przyjaciól, jak rowniez poczucie bezpieczenstwa i pieniadze. Koziorozec jest nieco bardziej skryty nizby tego chcial Byk, ale jednoczesnie jego lojalnosc sprawia, ze Byk czuje sie bezpiecznie. Byk jest oczarowany nieoczekiwanym poczuciem humoru Koziorozca. Wrozby na dlugi zwiazek sa obiecujace.

Gość ciekawska23
:D:D pomylka:o gdzie ja mam glowe;) Forgotten24 moje kochanie to lew:o a ja koza:) pomylka:o

Gość Isani
Ona-rak, on Koziorożec- totalna pomyłka Ona z sercem na dłoni, a on zamknięty, ona bardziej naciska, bo chce wiedzieć co tak trapi Koziorożca, przecież się o niego martwi, a on jeszcze bardziej się odsuwa. W końcu Pani Rak, odrzucona i nieotrzymująca ciepła i bliskości szuka tego w ramionach innego. Żyłam z Koziorożcem jako Pani Rak 8 lat/zimny, zamknięty w sobie, nie będący w stanie mówić o swoich uczuciach, problemy rozwiązuje sam w sobie-odpycha przez to uczuciową Pani Rak, która czuje się zbedna i niepotrzebna.