Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sliwcia

OKRES MI SIĘ SPÓŹNIA JUŻ 17 DNI!! POMOCY!!

Polecane posty

o boże... współczuję... tylko ja NIE DOSTAJĘ okresu... mieszkam w małym miasteczku i niewielu tutaj mamy ginekologów...

tak, jestem ograniczona:P:P:):) myślę, że wolałabym nie mówić mu o tym krwawieniu podczas pieszczot, tylko tylko o tym, że mi się spóźnia

Gość nie tylko ona
przepraszam, za literowke, ale szybko pisalam ! ;)

podczas tych WAszych pieszczot chłopak mógł Cie po prostu zadrapać- stąd krawawienie...ale do lekarza iść dziewczyno powinnać- czas juz najwyższy jeśli nie mozesz pogadać z mamą ( różnie jest - choć ja ze swoją gadałam otwarcie) to masz juz tyle lat,że nie musisz Jej pytać o pozwolenie- nawet jesli dostaniesz tabletki na wywołanie czy uregulowanie- to jest Twoje zdrowie i tyle ;) uszy do góry i marsz do lekarza :)

Gość nie tylko ona
to sie wybierz do wiekszego miasta. To jest naprawde warte zachodu. Uwierz mi. Znam to z autopsji - tylko kto do cholery mo9gl przewidziec , ze niespelna 15 letnia dziewczynka musi isc do ginekologa? ehh takie to zycie niesaprawiedliwie. Jak sa zmiany w organizmie to sa rozne konsekwencje. Nikt nie mowi, ze to musi byc torbiel jak w molim przypadku....jest duyzo innych chorob. Mam naDZIEJE, ZE W tWOIM PRZYPADKU NIE BEDZIE TO NIC POWAZNEGO I WSZYSTKO SIE UNORMUJE(NAPRAWDE cI TEGO ZYCZE.) tyLKO WYBIERZ SIE DO TEGO CHOLERnego lekarza!

lepsza jest kobieta czy mężczyzna? jak dostanę jakieś tabletki, to muszę pwoiedzieć mamie, bo kto za nie zapłaci:/

Gość kakakajaj
jestes w ciąży na 100%

Gość nie tylko ona
zdecydowanie mezczyzna

Gość nie tylko ona
w ciazy? Chyba nie wiem od czego, hehe a co do ginekologa - zdecydowanie facet, jest duzo delikatniejszy niz kobieta!

chyba pójdę w moim mieście, ale podstępem:P dowiem się, do jakiego dokładnie chodzi moja mama, żeby na niego nie yrafić i jak będzie coś nie atk, to pójde jeszcze raz, tylko z nią, nic jej nie mówiąc o poprzedniej wizycie...

Gość nie tylko ona
bylam raz u kobiety i wiecej nie zamierzam!

Gość kakakajaj
jest w ciązy bo nie napisala ale tak było chłopak sie spuscil na rekę i włożył potem tę ręke do jej dziurska

w zalezności- ja wolę faceta- mimo wszystko a o recepty póki co sie nie martw wybierz sie najpierw i zobaczysz co powie doktorek chyba, że wolisz powiedzieć mamie i miec to juz głowy

w ciąży nie jestem, w cuda nie wierzę:):) o to naszczęsćie nie muszę się martwić:]

Gość nie tylko ona
sliwcia - ale koniecznie idz sie zbadaj. Roznie to bywa, a lepiej miec pewnosc, ze jest wszystko dobrze. pozdrawiam

Gość kakakajaj
jestes na pewno ja jestem jasnowidzem a cuda sie zadarzają jetses dziecko jestes w ciazy

Gość kakakajaj
to są skutki że zamiast o ksiazkach to ci seks w głowie a niech sie mamusia dowie i tatus zleja ci dupe i odechce ci sie palcówek

dziękuję... wole nie mówić mamię, a lekarz nie może jej niczego powiedziec po badaniu... no cóż, jakoś to przetrwam, ale najgorzej będzie chyba powiedzieć o pieszczotach i o tym krwawieniu podczas nich... bo tak naprawdę myślałam, że pójdę i powiem, że mi się spóźnia i chcę znać przyczynę poprostu, i tyle...

o książki to się nie martw, bo na nie też znajduję czas i to z nienajgorszym wynikiem:):)

powinnam się wydepilować i ubrać spódnicę, prawda? oropność...

Gość starannie ogol cipke
:O

kiedy będzie dla mnie opryskliwy i nie miły, bądź nie bedzie chciał słuchac moich pytań, to mogę poprostu wyjść?

jasne możesz mu nawet zwrócić uwagę że jest niemiły to że jesteś młoda nie zwalnia lekarza od kultury

mam nadzieję, że będzie to osoba, która zrozumie, że jestem spięta i zdenerwowana, pomoże mi się rozluźnić, odpowie na nawet najgłupsze pytanie...

Gość nie tylko ona
jasne...ja mam swietnego ginekologa. Satrszy facet. Jest cholernie mily. Zawsze pozartuje, odpowiadal na moje najglupsze pytania gdy czegos nie wiedzialam i uwazasl to za cos zupelnie normalnego!