Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tom.....

seks blog

Polecane posty

Gość tom.....

Mój erotyczny blog www.mojasypialnia.blog.onet.pl Czyli opis jak się kochamy , dzień po dniu. Jak to robimy, gdzie to robimy ii co czujemy!! Dziś dodałem fotki! Zapraszam!!!

Gość gooochaaaa
uwielbiam czytać erotyczny blog Toma ,super,pisz dalej

Gość tom masz brzydkiego penisa
:O

Gość komu sie podoba
goooochaaaaa - Ty jestes facetem, tylko ich podnieca taka grafomania

Gość gooochaaaa
kto powiedział ,ze ja jestem facetem:)zabawne

czytałam juz wcześniej Twojego bloga i bardzo mi się podobał. Odwiedzam go bardzo często :)

Gość tinky winky
zazdroszcze twojeje żonie:( też chcialabym bym mieć takiego chętnego meża zawsze i wszędzie. Podoba mi się to ze nawet kiedy czujecie zmeczenie po calym męczącym dniu, ty odnajdujesz ukojenie w pieszczeniu jej ciala. Wtedy sam final nie jest ważny ważne jest, że padając ze zmęczenia potrafisz okazać jej swoje zainteresowanie, czułosć , że zawsze jej pragniesz. Mi tego wlaśnie bardzo brakuje w moim związku. Mój mąż jak jest zmęczony zasypia odwrocony tyłem. To bardzo przykre. Seks w środku nocy? uwielbiam to podobnie jak Ty i Dupiszonek:):)

Gość 25 latka
jestem zauroczona tomem,cholera czy tacy zmysłowi faceci zakopali się pod ziemią,bo nie miałam przyjemności spotkać

Gość tom...
25 latka - dziękuję. miło mi to słyszeć :)

Gość 25 latka
tom ,napisałam co myśle ,chyba wezme łopate i pójde kopać ;) 😘

Gość kulfoniasta
Tom ile masz lat jeśli można wiedzieć i jak długo jesteście po slubie?? i jeszcze jedno -macie dzieci?? dzięki z góry za odpowiedzi. Muszę to dać mojemu meżowi do przeczytamia , moze troszke nauczy sie od ciebie:):). Fajnie że tak dobraliście sie z żoną temperamentami, nieczęsto sie to zdarza.

Gość marcipor
ja z kolei zazdroszcze zony.... tak chetnej i otwartej na seks... drogie Panie - facetow jak tom jest wiecej.... niestety zdarzaja sie nieco zimne kobiety ...

Gość tom...
kulfoniasta - mam prawie trzydziechę. 2 lata po ślubie. dzieci brak. Pewnie one ostudzą nasze temperamenty... A planujemy niedługo :)

Gość kulfoniasta
dzięki za odpowiedź, myślalam że jesteś starszy , moze tak koło 40. Nie wiem czemu, może dlatego ze 30latkowie z którymi miałam do czynienia byli z reguły nastawieni na zaspokojenie swoich potrzeb i nie umieli tak ładnie opowiadac o cielesnych doznaniach. Zyczę wam żebyście byli równie spragnieni siebie za 10 i 20 lat.

Gość to jest niesamowite
Tom...jestes wrecz niesamowity. Jak to czytam to mam dreszcze. Jestes zmyslowym, pelnym uczuc facetem... Mojemu facetowi brak tej zmyslowosci...tego by tak jak Ty mowil o tym tak pieknie i tak tez zachowywal sie w sypialni. Glupio sie przyznac ale zazdtoszcze Twojej Zonie i8 podziwiam Was , ze tak cudnie sie dobraliscie ;) ps. Na takiego mezczyzne to czekam z ustesknieniem(moze dam to mojemu do poczytania, chociaz sama nie wiem czy to cokolwiek by zmienilo..ehh) zycze rozkoszy przesz nastepne 10,20,30 lat pozdrawiam...

Gość grahyutrjtfgs
czy Twoja żona wie że piszesz tego bloga?

Gość to jest niesamowite
o to dobre pytanie. Żona wie, ze piszesz o Waszym zyciu erotycznym w internecie, gdzie kazdy moze przeczytac....i skojarzyc kim tak naprawde jestescie. Np sasiedzi ;> :PP

Gość to jest niesamowite
??

Gość grahyutrjtfgs
no i gdzie ten autor?

Gość tom....
nie, nie wie

Gość grahyutrjtfgs
dlaczego nie wie? wstydzisz się jej powiedzieć że wywlekasz na świat wasze najintymniejsze szczegóły czy boisz? ja bym swojego faceta za coś takiego gołymi rękami wykastrowała (może zębami, byłoby mi łatwiej) gdyby kobieta - głóne źródło twoich "doznań" miała wgląd w to co opisujesz i to byłoby ok. to co ty robisz jest obrzydliwe w stosunku do niej

Gość 25 latka
a czy tom podał jakiekolwiek namiary na swoją osobą,po czym można go zidentyfikować ,po zdjęciu pena??/

Gość disgusting..
czemu twoja kobiea nie wie? podłączam się do pytania? ohydne oszustwo, tzn zatajenie:O

Gość tom....
jak zawsze jedni krytykuja a innym sie podoba...

Gość grahyutrjtfgs
ja nie krytykuję bloga jako takiego. tylko jak ty możesz zatajać przed swoją kobietą, że piszesz o niej i jej doznaniach - najintymniejsze szczegóły publicznie? czemu jej nie powiesz? tylko o to mi chodzi.

Gość małybiałymiś
Tom ja nie mogę oderwać sie od twoich opowieści. Już miałam dwa orgazmy od samego czytania. Ten seks w kuchni na parapecie- super, sama o czymś takim marzę

Gość to jest niesamowite
jak dla mnie i tak bomba! Zona nie wie, ale w zadnym wypadku nie podales namiarow. Kreci mnie to co czytam. Faceci to powinni czytac i zastanowic sie nad tym wszystkim! pozdrawiam - niech sobie krytykuja. Pisz dalej ;] ja chetnie poczytam :)

Gość przecież to się da namierzyć
co wy dzieci jesteście? widać, jak kręcą was zdjęcia penisów.. boshh.. na miejscu tej kobiety, skoro ona nie wie, wkurzyłabym się i oskarżyła o wykorzystanie wizerunku (zdjęcie!) i opisywane sytuacje - z których można się domyślić że to ona.. historyjki zabawne, ale zapewne zmyślone.. erotoman gawędziarz.. a przyznać się wstydzi.. no tak, przecież to grzech.. och!

Gość to jest niesamowite
ale przeciez kazdy moze wyrazic opinie na ten temat.... kto chce to czyta...nie chce nie czyta.