Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczyma*duszy

WIDZE JAK MNIE ZDRADZA...

Polecane posty

Gość Oczyma*duszy
jestem bardzo wrazliwa osoba i strasznie to przezywam..nie jem i nie spie...jak male dziecko

Gość nie mogę przeczytać całego
o co chodzi z prostaczką - otóż, jeśli on wie że ona wie ze on ją zdradza, i ona teraz wyskakuje z jakimś fagasem, że niby ma w dupie ich związek bo właśnie wskoczyła do łóżka z obcym chłopem, to pierwsze wrazenie - "boshh jaka łatwizna. jak można było tyle czasu z nią stracić?" --> "skoro mimo ze jeszcze wczoraj pozwalała wracac po północy, bo taka zakochana, a dzis kolesia przyprowadziła zeby mi niby dokuczyć.." płytkie...

Gość kitkit
Wiesz co?Przyjedz do mnie,ladna pogoda to poplazujemy troche;)

Gość eeeep
Jakie ultimatum ? To proste - zacznij z nim grac w otwarte karty. Nie ukrywaj swoich uczuc ale nie posuwaj sie do agresji. Potraktuj to jako jego "chorobe" ktorej wyleczenie zalezy tylko od niego. To chwila proby - musisz uwierzyc w siebie, w swoja wartosc - a wtedy i on to zauwazy. Jesli chcesz miec szanse aby go odzyskac - odpusc go sobie i pozwol mu wybrac. Tylko czy gdyby nawet wybral Ciebie i powrocil skruszony z podkulonym ogonkiem - bedziesz go jeszcze chciec ?

Gość Oczyma*duszy
u mnie pogoda adekwatna do mojego nastroju-szaro,buro i ponuro...i do tego pada. za moment zamienie sie w chodzaca depresje

Gość e-mail
no moze masz racje! alztym podpalaniem włosków było by fajnie co?

nieee pensetą bym kazała każdy jeden powyrywać... a potem kastracja

no tak, ale co zrobić jak koleś już nie będzie chciał do utroki wracac? co tu leczyć? trzeba odczekać trochę czasu i zobaczyć jak się układa to wszystko...

Gość solo
troche to wszytsko dziwne jak dla mnie przepraszam jesli kogos urazilam.Ale dziewczyna otwiera topik, pisze o zdradzie swojego partnera o podejrzeniach i to wszytsko dzieje sie dzis od rana a tu nagle on pisze do niej ze chce sie rozstac.Jesli bym kogos tak kochala i wogole i ktos by mi napisal ze chce sie rozstac to bym zaczela do niego dzwonic pisac starac sie o rozmowe pojechala bym do jego rodzicow no cokolwiek a ona siedzi w domu i nie wiem co zrobic sory ale jak o wszytsko czytam to ta historia jest dla mnie malo realna!

Gość Oczyma*duszy
dodam ze poprzednia dziewczyne zostawil po 4 latach,bo mu bylo za dobrze...mial posprzatane,poprane,ugotowane i pod nos podane... ale ona po 3 miesiacach byla juz w ciazy z innym i nawet bylismy na jej weselu :) fajnie,co?

pisze też że nie może jeść i spać, a jest środek dnia - tego samego dnia.. ??

Gość Oczyma*duszy
SOLO on nie odbiera ode mnie telefonow,jest teraz w pracy i odpisuje na co piatego sms-a mam przewrocic swiat do gory nogami ?

Gość kitkit
Wiec wiedzialas co z niego za sku***wiel:(Ale na jej przykladzie widzisz,ze Ty tez mozesz byc szczesliwa bez niego:D

Gość Oczyma*duszy
juz pogubiliscie sie we wszystkim...znika z domu od okolo 1,5 tygodnia...

Gość betinka 158
DO Oczyma*duszy :moge sie tylko domyślać jak bardzo cierpisz i jak Ci serce pęka z bólu. wiem, ze taka gadka, że kiedys przestaniesz cierpieć i ułożysz sobie zycie od nowa teraz dla ciebie nie ma znaczenia. Pisze tak bo byłam w podobnej sytuacji. płakałam, prosiłam, błagałam zeby wrocił. poznizyłam sie niesamowicie, teraz wiem ze to był najwiekszy bład w moim zyciu. wiem ze powinnam odejsc z podniesiona głową i to zabolałoby go najbardziej. dałam rade, uwolniłam sie od tej bezsensownej miłosci i teraz układam sobie zycie z kims innym. napewno dasz sobie rade. musisz dac rade. Zycze ci duzo siły....bo bedzie ci teraz bardzo potrzebna. FACET KTORY ZDRADZIŁ ZASŁUGUJE NA JESZCZE JEDNA SZANSE, ALE JUZ U INNEJ KOBIETY.....

Gość eeeep
Co do urywania penseta - moja byla w takimi wlasnie stwierdzeniami zapewniala sobie (w jej mniemaniu) moja wiernosc. Nie warto byc wiernym komus kto uwaza ze nie jestes mu wierny dobrowolnie ... Jesli przypniesz psa do budy - bedzie siedzial na uwiezi i owszem ale prysnie przy pierwszej okazji ... Do dupy te Wasze metody ... :)

Gość Oczyma*duszy
betinka158-dziekuje za cieple slowa ;)

eeeee - to ewentualna kara, za zdradę już dokonaną nie metoda. metoda jest jedna - być zołzą.. mój obecny mnie wielbi, bo nie jestem na kazde zawołanie, bo zyje i robie po swojemu, z nim jestem bo chce byc a nie musze, bez niego swiat się nie zawali

Gość eeeep
Oczyma*duszy - masz prawo domagac sie od niego prawdy. Tylko czy jestes na nia gotowa ?

Gość e-mail
Oczyma*duszy - u mnie słońce swieci ale pogoda jet przejsciowa tak jak i humor!

Gość Oczyma*duszy
Juz wiem jak jest,ale boje sie tego uslyszec...I co,mam odkladac nasza rozmowe?Odczekac?Przewegetowac?

Gość solo
dobra powiedzial ze chce sie rozstac to kopnij go w dupe jak jestes atrakcyjna i sie szanujesz to stac cie na kogos lepszego a nie na taka swinie.Dla mnie wogole ta histroria jest dziwna od poltorej tygodnia znika z domu i wogole a ty na to pozwalasz i jeszcze on mieszka u ciebie i zakladasz topik a tu nagle taki szybki zwrot akcji!nagle dis akurat on przysyla smsa o rozstaniu no kur...albo to jakies wszytsko zmyslone albo on jest jakims paanem no sory dorosly facet pisze smsem ze chce sie rozstac a ty moze rzuc sie mu w ramiona.Kazdy Ci pisze kopnij go w dupe to jakis nadety egoista!

Gość betinka 158
do Oczyma*duszy : powinnas teraz zacząc od nowa zycie. wyjdz gdzies z kolezankami...!! nie mozesz teraz siedziec w domu i rozmyslac i kombinowac bo uwierz mi to nic nie da. pogadaj z kims...wypłacz sie swojej przyjaciolce.pomoze.

Gość naprawdę jestes jak małe dziec
jestes dorosła i robisz wiele pewnie pod jego dyktando nie sprzeciwiasz sie na jego zachowanie jak jakas niewolnica.... nie poruszasz niewygodnego tematu bo wielmozny Pan bedzie zły??/ jestes jego niewolnicą? NIE!!!!!!!! jestek osobą z krwi i kości która ma uczucia! która powinna siebie szanować! i nie godzic sie na to co dyktuje Twój facet!

zgadzam się z solo poczekaj troche zanim sie spotkasz z nim zeby troche ochlonac - chyba nie chcesz plakac przed nim i się płaszczyć...

Gość Oczyma*duszy
nie chce zeby widzial jak placze... jak juz,to chcialabym odejsc z klasa...i pokazac mu,ze tak mozna...

Gość eeeep
Zgadzam sie - nie mozesz byc bierna bo go stracisz. Jesli jednak chcesz wygrac - musisz brac pod uwage taka ewentualnosc i sie z tym pogodzic ... Nie bombarduj go bezsensownymi smsami - potrzebna wam jedna powazna szczera definitywna rozmowa.

Gość e-mail
solo - fajna wypowiedz gratuluje!

Gość e-mail
a płaczesz / nie płacz! szkoda łez!