Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczyma*duszy

WIDZE JAK MNIE ZDRADZA...

Polecane posty

Wiem na pewno,ze nie chce miec z nim wiecej do czynienia...nie pozwole zeby mnie krzywdzil i ranil...A najwazniejsze nie bedzie mi przyprawial rogow...

Jeśli jesteś tego pewna - zaciśnij zęby i przejdż to z klasą. Bo walczysz teraz nie o niego, ale o siebie i swoją godność. Jeśli zdołasz - nie daj mu odwrócić sytuacji ogonem, on zawinił. Nie napadaj na niego, nie wpędzaj w poczucie winy, poprostu bez nerwów i agresji pokaż mu, że to jego wina, że on źle zrobił nie Ty, ale nie naciskaj! Powiedz to krótko i zakończ z klasą. Tzn. że lepiej, że się rozstaliście, podziękuj za piękne chwile i poproś żeby nie próbował się z Tobą kontaktować. To oczywiście moje propozycje , wybierz coś dla siebie:)

Gość kivi08
Oczyma, mogłabym też prosić o pezrsłanie książki na maila:)?z góry dziękuję:) sama jestem w podobnej sytuacji- nie mial innej, ale odszedł... staram sie żyć dlaej... moje mail: kivi08@wp.pl pozdrawiam:)

Gość taka smutna jedna
Oczyma ja tez mam sie dzis z nim spotkac ale jak widze jego glupie opisy na gg to az mi sie odechciewa:)

Gość Oczyma i jak
poszło?

Gość taka smutna jedna
"ale kusza suczki coraz krótsze te mini uwaga zwiekszona liczba wypadkow na drogach" ogolnie zaczal przesylac mi jakies teledysk igdzie same baby krecace dupami sa:) a ja mowie nie przesylaj mi tego, jesli masz ochote ogladac to patrz:) ale mnie to nie kreci:) to mi odpwoiedzial a ja uwielbiam i lubie takie laski... dodam ze ja jestem raczej skromna, dziewczeca uroda, na ogol staram ubierac sie kobieco w miare ale nie wyzywajaco. i jak bylo na spotkaniu?? jak sie trzymasz?

ale i spotkanie hehehe az dziwnie...zaczelo sie normalnie ale jak zaczal krzyczec to powiedzialam \"dosc,nie bedziesz ze mna rozmawial takim tonem \" . to zapytal tylko czy tak po prostu sie rozstajemy i sie nie znamy czy jak ? ciag dalszy jutro ...;)

Gość taka smutna jedna
a ja sie wlasnie poplakalam:(

Gość taka smutna jedna
nie mam juz na niego sily, dlaczego on zawsze musi mi popsuc humor:( napisal mi ze dostane jego zdjecie z 7 fajnymi laskami, ze on ma sie z kim bawic itp w ogole juz mnie kiedys raz zostawil, ja wtedy poznalam pewnego chlopaka i sie z nim kilka razy spotkalam i najgorsze ze mi teraz mowi, ze sie szybko pocieszylam, ze jestem szmata itp a teraz niby sam z 7 laskami...

Gość Zajmijcie się sobą...kobietki
kobietki, czemu ciągle rozważacie facetów, którzy nie są Was warci? Czemu chcecie coś im udowadniać, zamiast zamknąć ich jak przeczytaną książkę i ułożyć sobie zycie? Co to ma dać? Życie płynie, zegar tyka...tik tak tik tak Chcecie tak całe życie zajmować jakimiś facetami? CO zrobił? Co powiedział? Czy nie uważacie, że to strata czasu?

Gość taka smutna jedna
chcialam do niego wrocic... tak jak juz pisalam jestem skromna itp a on mi wlasnie napisalz echce wyzywajaca babe i duuuuzo seksu... odechcialo mi sie walczyc...

Gość taka smutna jedna
powiedzialam ze odpuszczam, ze nie zmienie sie dla Niego oczywiscie byl tekst, szybka ta twoja walka sie skonczyla, nawet sie nie zaczela

Gość taka smutna jedna
;(

Gość taka smutna jedna
:) podziwiam Cie kobietko:) ja nie potrafie sie niczym cieszyc

taka smutna... jest gdzieś topik \"największe wady byłych\" czy coś koło tego. Spora częśc wypowiedzi kończy się w stylu \"jaka ja głupia byłam, co ja w nim widziałam, aż mi ciarki przechodząpo plecach, ze z takim facetem byłam\". Jestem pewna, że dzięki temu co on teraz robi za jakiś czas powiesz tak samo. Facet się ewidentnie wyżywa na Tobie. Jeśli jesteśw stanie zablokować go to przemyśl tę opcję. Czy naprawdę potrzebujesz być upokarzana? Fakt, że w ten sposób on otwiera Ci oczy, ale no bez przesady, nie ma chyba potrzeby cierpieć w ten sposób. Na Twoim miejscu nie odpowiedałabym na telefony, smsy, maile czy jakikolwiek sposób kontaktu. Oczyma - tak trzymaj. Zakończ to jutro i odetnij się. (to tylko moja propzycja)

zamotałam, coś mi dziś pisanie nie idzei,ale nic, trudno:P

Gość do oczyma duszy
"az dziwnie...zaczelo sie normalnie ale jak zaczal krzyczec to powiedzialam "dosc,nie bedziesz ze mna rozmawial takim tonem " . to zapytal tylko czy tak po prostu sie rozstajemy i sie nie znamy czy jak ? ciag dalszy jutro ... " tylko male pytanko: to ciag dalszy nastapi to mialo byc dla fanow mody na sukces??????????????????????????????????