Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasdasdas

pytanie??

Polecane posty

Gość sdasdasdas

czesc.mam pytanie-kiedy dokladnie mozna zajsc w ciaze??

Gość gwiazda poł nocy
podlaczam sie po tyo ptanie. a dokladnei chodzi mi o to keidy sa dni plodne a kiedy nieplodne. i czy jak biore tabletki to tez sa takie dni bardziej i mniej ryzykowne?

Gość anna karalogn
a jak sie liczy cykl? czy od pierwszego dnia wystapuenia miesiaczki czy ustapienia miesiaczki ?

Gość sdasdasdas
a jak nie biore wogole tabletek??

wszystkie dni są nie ryzykowne BIERZCIE PIGUŁKI jak chcecie współżyć. Kobieta nie jest \"techniczna\" tylko bardziej \"romantyczna\" i nie wyliczy tego dokładnie. Pigułeczki laseczki :-)

Gość nie no ja sie poddaje
cykl liczy sie od dnia dnia miesiaczki :)

Gość stewardesa 25
tomaszek chyba nie wiesz ze pigułki nie dają 100 % pewnosci. mam kilka kolezanek którym urodził się mietek z tabletek :)

Gość nie no ja sie poddaje
a jak chcesz policzyc dni płodne to liczysz ile masz zazwyczaj dni cylk czyli od 1 dnia (wystąpenia miesiaczki) do dnia poprzedzającego kolejna meisiaczke dzielicz na pól i dodajesz 2 dni w przód i 2 dni w tył plus 3 dni w tył :) Czyli np masz cykle 28 dnowe więc 28:2=14 dni płodne są 14 dni ale ejszcze 2 dni pomyłki trzeba zabrac więc są od 12 do 16 dnia i jeszcze minus 3 dni (bo 72 h zyją plemniki) wiec jak sie bedzeisz kochała nawet 11 dnia to do 12 dnia kiedy bedzei to płodny moze plemnik przezyc:) wiec połodne sa od 9 do 16 dnia :)

widocznie podrabiane te pigułki były, albo jak zwykle kobiet wada, zapomniały je codziennie łykać. U nas narazie pusto, a to chyba dlatego że im często przypominamy :-)

Gość stewardesa 25
pigułka dwu skladnikowa ( ta najczesciesj stosowana ) daje skutecznosc 98 % czyli na 100 podejsic a moga urodzic sie 2 sliczne bobaski . minipigułka jest jeszcze mniej skutezna o procent metody naturalne 40% stosunek przerywane 70% najbezpieczniszy jest zastrzyk Depo Rovera daje az 99,7% zabiezpieczenia ( zo oznacza ze i tak na pareset par ktos urodzi bobaska) wiec najliej stosowac pigułki i jeszcze stosunek przerywany albo prezerwatywę ( dla 100% skutecznosci )

Gość stewardesa 25
nawet przy skutecznosci 99,8 to na kilkaset bzykan zajdziesz w ciaze. przeciez to proste

Gość stewardesa 25
racje musztarda nie dajmy sie zwariowac ale tez nie chocmy do lozka z kim popadnie :) dalam te statystyke bo tu duzo malolatow sie kreci .. a nasze spoleczenstwo jest tak wyedukowane ze osttanio podluchalam rozmowe 2 dziewczyn na przystanku i jedna mowila do drugiej ze jest w ciazy bo wczoraj chlopak ja pocalowal z ci*ke

Gość sdasdasdas
czyli to dziewczyna ma brac tabletki?? (ja jestem chlopakiem) aha, dzieki

Gość sdasdasdas
A powiedzcie mi. Bo ja do tej pory myślałem, że to ja mam łykać te pigułki i łykałem przez tydzień. czy coś mi się może stać? I czy byliśmy wtedy zabezpieczeni?

Gość albercik krakusek
łaczac 2 metosy mozna byc w 100% zabezpieczonym i cieszyc sie sexem.. a musztarda chyba lubi ryzykowac dzieckiem skoro ak mowi ja tez stosuja z zona bigulki i prezerwatywe, wiekszosc ludzi tak robi , a ci co nie robias to pozniej maja swoje pocieszne wpadki

Gość albercik krakusek
zeby nie bylo watpliwosci - moja zona ma oczywiscie na imie Waldemar

Gość smerfne_ciacho
Od 12 lat ryzykuję z samymi hormonami i jakoś nie mam potomka :). Nie przesadzajcie :)

Gość asasasass
ciaza nie jest rzecza. to dziecko

Gość smerfne_ciacho
Ciąża nie jest dzieckiem.

albercik krakusek -> każdy niech robi jak chce ale zastanów się po co kobiety narażają swój organizm na pewne konsekwencje biorąc te pigułki?? żeby mieć święty spokój i nie martwić się o gumki itp. Nie dajmy się zwariować - prawidłowe branie tabletek ZABEZPIECZA SKUTECZNIE przed zajściem w ciąże.

Gość kaska m.
do smerfne_ciacho skoro ciaza nie ejst dzieckiem to trzymaj ja 9 miesiecy . zobaczymy czy to wciaz ciaza czy dzicko ?

Gość smerfne_ciacho
A żołędź jest dębem? A Jajko jest zbukiem? A człowiek jest trupem? Pomyśl chwilę. To nie boli. A przynajmniej nie każdego. Może też będziesz jednym z tych szczęśliwców.

Gość smerfne_ciacho
mówię oczywiście o żołędzi mojego zmaltretowanego penisa :-)

Gość mnieeeeeetez
ty tomaszek sam wpier...j hormony jak taki madry jestes :P

Gość zmrol w ciapki
A co? Wy się nie chwalicie? Np.: Moja najstarsza ciąża studiuje a najmłodsza ma same piątki w szkole. Mam trzy udane ciąże, wszystkie podobne do tatusia, ale ta druga ma oczy po babci. Muszę iść na wywiadówkę ciąży. Moja ciąża ciężko przechodzi okres dojrzewania... Przecież to normalne, że dziecko to to samo co ciąża.