Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawna partnerka

macie orgazmy pochwowe?

Polecane posty

Gość poprawna partnerka

kochane dziewczyny, powiedzcie mi szczerą prawdę czy jest tu któraś z Was, która ma tak samo często orgazm pochwowy jak i łechtaczkowy bez udziału masturbacji. Od 7 lat jestem z moim facetem i jakoś nie mam szczęścia do tych pochwowych. Poradzie jak sie do tych pochwowych przygotowywać, ostawiać, jakie pozycje itd...

Gość tak mam orgazm pochwowy
i to pare razy w czasie stosunku, nie wiem jak ci pomoc t5ak samo nie wiem dlaczego ja mam a ty nie. nie jestem seksuologiem nie wiem na czym to polega :O

Gość bbv
a po co ci orgazm?

Gość krecona 24
jak to poco???????

Gość poprawna partnerka
tak mam orgazm pochwowy ale jesteś przecież kobieta i wiesz na czym on polega. Czym sie różni od łechtaczkowego.....

Gość bbv
no własnie po co ?

Gość nie napisalas czy sie rozni
jeden orgazm od drugiego tylko jak zrobic by miec pochwowe :O moze najpierw przewczytaj wlasny post zanim go wyslesz ?

Gość poprawna partnerka
nie napisalas czy sie rozni faktycznie nie pytałam na poczatku ale Ty wiesz i nie powiesz... dziekuję

Gość ale jak mam ci poiwedziec
??? to tak jakbys sie mnie zapytala: jak oddycham, albo jak trzymam łyzke w rece kiedy jem zupe !! nie mam pojecia ! po prostuy mam te orgazmy i juz !! seksuolog moze ci powiedziec jak sie ma jak mozna miec i dlaczego sie nie ma, ja nie mam odpowiedniego wyksztalcenia w tym temacie to nic nie powiem :O

Moja partnerka nie ma z tym problemu.. Może dlatego, że jestem chojnie obdarzony (prawei 20cm:) Może w tym tkwi cała tajemnica jeśli chodzi o orgazm pochwowy:)!!!

Gość mada cos tam
jezeli twoja partnerka ma ciipe jak wrota to twoj 20cm chuuj spelnia jej oczekiwania, ja niestety bym odczuwala bol i dyskomfort i przeszlaby mi ochota na kochanie sie w try miga :O

Gość wzrost nie ma nic do
głębokosci ciipy :O

Gość c o to znaczy
"tak o niej mowic" ??? co ma do rzeczy twoja milosc ?? czy IQ twojej dziewczyny odpowiada twojemu ? jezeli jest takie samo albo nizsze to masz szanse utrzymac ten zwiazek jezeli niestety jest wyzsze rzuci cie bo w idiotami ciezko idzie wytrzymac :O

hahaha owszem mam ale rzadko--nie będę zakłamana i nie będę wciskać że zawsze wymaga to zupełnego luzu, wyobraźni i poddania sie do reszty -przynajmniej u mnie

Gość ja nie mam takiego
co to za różnica? taki czy taki...ważne że w ogóle masz.

Gość pochwowy sam nigdy
ale łechtaczkowy za każdym razem jak mój misiek się mną zajmuje..... :)

Gość poprawna partnerka
no jest róznica bo ten łechtaczkowy to najczęście - prawie zawsze jak stymuluję łechtaczkę podczas stosunku, a wiec stosunek nic ma do tego

Gość kokoroko
a ja mam 25 lat , mialam 4 partnerów i orgazmu poccowego do tej pory nie mialam, rozmawialm keidys o tym z moimi przyjaciolkami , bylo nas 9 dziewczyn i tylko jedna z nich miala i to tylko ze 3 razy moze w zyciu pochwowy orgazm.. mi sie wydaje ze ten pochwowy orgazm to jakis mit

Gość krecona 24
nie zmieniajcie tematu!!!!!!!!!!!!!!!!pogadajmy o tych orgazmach!!

Gość oczywiscie ze to mit
ale ciesze sie ze zyje w takiej "mitylandii" chyba tylko jako mityczna osoba z mitycznym orgazmem nie powinnam sie odzywac :(

Gość alukełka
własnie, tez sie zastanawaim czyorgazm pochwowy to nie mit... Ja pochwowego nigdy nie mialam , łechtaczkowy zawsze kiedy M. robi mi minetkę :P. Gadałm kiedys z kolezanką i ona pochwowego tez nigdy nie miala, a seks uprawia juz od 5 lat, ja dopiero od niedqwna, wiec myslałam sobie,ze wszystko przede mną, ale teraz zaczynam w to wątpić :O

Gość hahahahfff
te kobiety co maja pochwowe to tylko im sie tak wydaje bo przy kazdym stosunku lechtaczka jest w jakis tam sposob drazniona albo jak facet lezy i sie porusza albo jak ona lezy na brzuchu to pociera o posciell. i maja orgazm i mysla ze to pochwowe hahah

Gość kkkmmmzzz
no wlasnie ciekawksa jak jestes u gory to wchodzuisz w niego i twoja lectaczka dotyka jego czlonka jak sie juz na maxa zaglebisz wtedy masz orgazm, to jest lechtaczkowy porostu

nie zgodzę sie to jest inne doznanie i nie jest silne tak jak przy łechtaczkowym zaznaczam u mnie

Gość do hahahahhaf
tak oczywiscie porusza mi sie lechtaczka jak jestem, w pozycji od tylu :O zastanow sie co piszesz !

Gość harcerka
ciekawska "najczęściej mam jak jestem u góry-nadaje tępo itd." a nadajesz czasem ostro? nie wiem o czym piszesz. Jak mozna nadawć tępo gdy się jest na górze?

Gość zmrol w ciapki
A czy to takie ważne, jaki macie orgazm? Czy któryś jest gorszy?