Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bacha69

Jakrozgrysc faceta????

Polecane posty

poznalam mega goscia!jestem niezalezna kobieta,szczesliwa.....!acet jest 12lat starszy.Swietnie sie dogadujemy,jest nam wspaniale w lozku,uwielbiamy sie wzajemnie....Nigdy nie pytalam wprost i nie zapytam o to czy ma jakies plany wobec mnie!ostatnio sam rozpoczol gadke w stylu ze nie chce robic nic na sile,zmuszac sie do glupich zeczy typu codziennie wysylac sms do mnie czy cos takiego.Wywnioskowalam tez (chyba)ze on nie chce sie wiazac,lub nie chce teraz za szybko tego robic.Woli poczekac!Z drugiej str.wszystko jest sprzeczne.To on pierwszy codziennie pisze te glupie smsy,kaze po siebie dzwonic,gdy chce gdzies jechac,czyli rtobic za moje taxowki!mowi a czyni b!masakra!nie wiem czy on chce sie wiazac ze mnaczy nie!bo tak jak w/w niby nie chce a potem pisze mi ze ma mega dola,bo jest samotny!I badz tu madry!?a zwalaja wszysdtko na kobiety,ze nie mozna ich zrozumiec!Znacie jakies sprawdzone sposoby na rozgryzienie meskigo umyslu.......????help me!

Gość stomatowy log
najpierw trzonowymi potem siekaczami

Gość Jak ktos
jest tajmniczy to naprawde ciezko,wiem cos o tym.Mojego bylego mimo,ze znam juz 3 rok to jakos mi sie nie udalo...

Gość Jak ktos
sorki mialo bys Ale chyba sama bys sie domyslila ;)

Gość Jak ktos
Musze napisac tak bo nie wyswietlilo sie,chodzi mi o slowo TAJEMNICZY :) :) :)