Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afobamka

karmienie piersia a plamienia/krwawienia

Polecane posty

czesc ja 6 tyg po cesarce dostalam juz okresu, wiec wszystko jest mozliwe. a teraz tez karmie ......bo pokarm wcale sie nie skonczyl. nic sienie dzieje. wracasz do produktywnosci!!!!

dostalas miesiaczki!!!kolezanko!!witaj w klubie a ile jestes po porodzie i jak rodzilas naturalnie czy cc?

i jeszcze jedno to bardzo indywidualna sprawa..wiec nie przejmuj sie ze niektore kobiety dostaja po 2 latach okresu. wczesniejsze krwawienie moze byc np. genetyczne. np. twoja mam byc moze szybko po porodzie dostala miesiaczki...

tak,ale ja mam zbyt czesto i zbyt długo te okresy i to uz kilka miesiecy-i chyba zmienie gina bo \"mo\"nie widzi przyczyny i problemu

podobno do pol roku po porodzie organizm dochodzi do siebie. wowczas okres moze byc bardzo rozny. bardzo obfity i dlugi ze skrzepami. ja narazie mialam jeden byl bardzo obfity i dlugi mimo ze bralam tab przeciwkrwotoczne. teraz mam dostac nastepny i az sie bije. sluchaj skoro lekarz mowi zejest oki to jest. ewentualnie popros o tab antykoncepcyjne. mi przypisal cilest ale narazie tylko je wykupilam bo chce sie poobserwowac. moze a noz widelec nastepne beda krotsze i nie bedzie trzeba chemii.

dla mnie to zwykle zaburzenia hormonalne. po ciazy rozne rzeczy dzieja sie z irganizmem..nie masz powodow do zmartwien

Gość naturalna..