Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubelka

ginekolog w lublinie

Polecane posty

Gość lubelka

dziewczyny dajcie namiary na jakiegos dobrego, najlepiej kobiete. moja pierwsza wizyta:( moze byc prywatnie i podajcie , prosze ile biora za wizyte

Gość lubelka
prosze, doradzcie kogos

ja nie jestem z Lublina, ale wiem ze barddzo dobrym lekarzem jest dr Ziaja, przyjmuje w szpitalu na Kraśnickich, ale i prywatnie w Luxmedzie,m prywatnie wizyta kosztuje mniej wiecej 70, 80 zł (o ile dobrze pamiętam, moja mama trafiła na niego przez orzypadek i tylko on umiał sobie poradzic z jej hormonalnymi problemami, jest naparwde bardzo dobry, polecam, tylko ze to mexczyzna, a Ty pisałaś o kobiecie... no niestety tylko tyle moge doradzic, ale moze ktosa jeszcze sie odezwie pozdrawiam

Gość lubelka
dziekuje:)

Gość olla_
hej, jestem z lublina i tez chetnie poczytam kogo polecacie, tez wolalabym kobiete...mysle ze jak na pierwszy raz to jednak mniejszy stres :) sporo dobrych opinii slyszlam o dr Osinskiej z Luxmedu... mam nadzieje ze topik sie rozwinie :)

Gość byłam ostatnio
Byłam ostatnio u dr Ławniczek w Luxmedzie, kobieta ale jestem średnio zadowolona. Miła i sympatyczna ale troche olewcza, piersi mi nie zbadała, średnio mnie słuchała, przepisała leki i do widzenia. Także nie polecam.Często chodzę do dr Patyry, ale to w Świdniku, przemiła kobietka, bierze nieduzo bo 50 zł i jest dokładna. Tylko że na wizytę czeka się ponad tydzień bo są kolejki. No i zawsze są tam opóźnienia, także jak się zapiszesz to weź ze soba książkę, czasem nawet 2 godziny czekasz, chociaż to prywatnie.

Gość lubelka
wlasnie, jak sie idzei prywatnie, do luxmedu, to trzeba jakies dokumenty brac?

Ja chodzę do dr. Tucewicz - Pasikowskiej na ul. Topolową... przyjnuje zarówno w przychodni jak i prywatnie. Polecam.

Gość lubelka
a jaka cena?

Gość upppup

Gość amelia81
dr Laskowska na Chodźki, super babka, tel. 740 40 77(wizyta 60-70 zł), i w Sanitasie dr Herman, też dobra i do tego fajna!(70 zł, ale w środy przyjmuje na NFZ w Sanitasie