Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green onion

wlasnie opierdzielilam duza paczke laysow z zielonej cebulki

Polecane posty

Gość green onion

nie moglam sie powstrzymac, co zrobic zeby to spalic??

Gość rozpalic ogien

Gość paprykowe są lepsze
:P

Gość nic nie rób
zawsze możesz np.,pobiegac,poćwiczyc:-PAle raz na jakis czas chipsy NIKOMU nie zaszkodzą;-)No chyba,że jej je codziennie:-o

Gość otwórz druga większa..........

Gość tylko SOLONE
mniam:P

Gość dupa rosnie i rosnie
a potem topik "ratunku moj chlopak mnie zostawil bo jestem gruba jak maciora" "dlaczego nikt nie kocha grubasow" "czy gruba dziewczyna moze liczyc na milosc" hehehe

Gość oto ja biedronka
ale narobiłaś mi smaka :) Zaraz lecę po chipsy :) Tylko, że ja mogę sobie pozwolić na wszystko :P hehehe, bo jestem zgrabna i nigdy się nie odchudzalam ;) Współczuję Wam, że takie coś, jak zjedzenie chipsów, czy czekolady, to taka okropna rzecz....bez sensu. Chociaż, może jakbym była gruba ( co nigdy się nie stanie, ponieważ jem same witaminy), to jadłabym z głową ;)....co i tak to robię

Gość do tej powyzej
jakies dziecko z podtawowki sie odezwalo:D"jem witaminy wiec jestem chuda"hahaha:d

Gość o ja nie mogę...
Kochana właśnie narobiłaś mi takiego ciśnienia na chipsy, że nie mogę sie skupić na pracy!!!! Ale się nie dam, jestem silna i nie mam zamiaru się złamać, żadnych chipsów, po nich mi wyskakują pryszcze!!!!!!

Gość oto ja biedronka
do do tej powyżej :) nie z podstawówki, bo już mam ponad 20, a nie napisalam, że jestem chuda, ale zgrabna :) Poza tym, uważam, że niejeden grubas miałby swietną sylwetkę, jakby odżywiał się tak jak ja, ale to do nich nie dochodzi. NIe będę pisała swojego sposobu odżywania, bo to i tak nic nie pomoże....grube niedowiarki

Gość do biedronki
naprawdę wierzysz w to, że wszystkie osoby, które jedzą chipsy są grube?:O ja żarłam tego świństwa po dwie paczki dziennie i ważyłam 53kg przy wzroście 169cm, ale mam rozum i wiem, że jedząc takie dziadostwo non stop można tylko dostać raka żołądka dlatego staram się unikać chipsów, ale raz na jakiś czas można zjeść dla smaku czy towarzystwa na imprezie, nie popadajmy w skrajności;) aha, i niejedząc chipsów codziennie ważę raptem 2 kg mniej