Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati543

BRZUSZEK JAK SPRZED CIAZY,CZY TO MOZLIWE???????

Polecane posty

Gość kati543

mam 21 lat 9 mies temu urodziłam synka, lecz po ciąży mój brzuch stał się obwisły. nie waże dużo 46 kg. czy zna ktoś jakiś skuteczny środek na ujędrnienie brzucha????? Ja na razie używam serum wyszczuplające na brzuch z eveline. stosuje go już 2 tyg ale efekty znikome jak by coś się zmienił to napisze

Gość figlarna
ćwicz kochana ćwicz tak jak ja , ale macica odkurcza się do roku po porodzie jak masz pytanie to odpowiem ci na forum 20-paroletnie mamusie pozdrawiam

Gość kati543
brzuch nie jest tak duży, ale ta skóra... strasznie zwiodczała! Czy jest jakiś skuteczny krem lub balsam????????

jezeli chcesz cos dobrego to spytaj o kosmetyki z vichy.ale moim zdaniem tylko cwiczenia ci pomoga zgubic tluszczyk

Gość no jak..
przecież to nie tłuszcz obwisa tylko skóra, więc zgubienie tłuszczyku nic nie da, tak już jest że niektórym laskom skóra się ładnie "wciaga" a niektórym obwisa. Mi niestety się nie wciągnęła :( a to już 2 lata po porodzie, ale drugiego dziecka, po pierwszym nie było tak źle ;)

Gość kremiki....
hej, ja mam rocznego brzdaca i mam 20 lat wiec podobnie :) waze troche wiecej niz Ty, ale brzuszek mam plaski, lepiej niz przed ciaza (do tego jestem szczuplejsza niz przed) ja cwiczylam troche, do tego stosuje kremy na jedrna skore, slyszalam ze rewelacyjne sa z firmy galenica - wyszczuplajace i wciagajace skore u mnie to chyba rodzinne, bo moja mama po 4 ciazach, nie ma ani jednego rozstepu i w miare plaski brzuch, zero wiszacej skory, tak samo moje kuzynki no i ja pod prysznicem stosuj masaze, po tym jakis dobry krem ujedrniajacy

Mam 23 lata i 2,5 letniego synka. Również mój brzuch jest obwisły, nie widać tego jak stoję ale jak siedze to powstaje oponka z samej skóry (waże 50 kg więc nie ma tam nic tłuszczyku).Wiem że ćwieczia akurat na to nie pomogą bo to przecież tylko skóra a ćwiczyłam już wcześniej brzuszki itp , fajne mięśnie mi się zrobiły ale niestety skóra pozostała. Też nie wiem co mam z nią zrobić... :-(

Gość bziczek
Problem jeszcze przede mną, bo dopiero w połowie ciązy jestem, ale temat baaardzo mnie interesuje, wiec często wałkuję go z dziewczynami. Jedna z moich znajomych po drugim dziecku zdecydowała sie na plastykę. Nie wiem jak wam to wytłumaczyc, ale u niej było naprawdę źle.. Miała taki fałd pomarszczony jak bibuła, rzadka, pomarszczona skóra. Cuda wyprawiała, mieli kasę na masaże, najlepsze kosmetyki, instruktora fitness, który powiedział ze niestety.. to jest martwa tkanka, która nawet gdyby była sucha jak patyk to sie nie wciągnie - potrzebny skalpel. I zdecydowała się (nie planują wiecej dzieci). W mniej drastycznych przypadkach niestety zostają tylko cwiczenia, cwiczenia, cwiczenia, rozsądna dieta i kremy ujędrniające którymi bardziej można sobie chyba samopoczucie poprawić (bo czy działają to róznie bywa).

Gość kati543
cały czas smaruje kremami wyszczuplającymi na razie nic. Zobaczymy

Gość tghgghhg
to jest obwisła skóra, ktora straciła jędrnosc,...juz na zawsze taka pozostanie, no chyba, ze ktoras z was fundnie sobie plastyke brzucha.... niestety takie uroki bycia mamusią.. ja mam okropny obwisły brzuch,..moje dziecko wazylo 5kg jak sie urodzilo i tak mi naciągnelo brzuch,ze koszmar.,.niestety nic na to nie moge zaradzic..a od 2 lat smaruje sie krememi codziennie