Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia2003

zastrzyk depo-provera

Polecane posty

Stosuje ktos? Zprzyczyn zdrowotnych nie moge tabl.anty.I zastanawiam sie nad zastrzykiem

jak Ci wstrzykną taką dawe hormonow to dopiero bedziesz miec problemy ze zdrowiem

Gość KYTI
byłam na depo prowera pól roku zero skutków ubocznych 100% antykoncepcji . Na początku miałam prawie 3 tygodniowe krwawienie, po 1 zastrzyku ,ale potem wszystko się unormowało. Mam nawet 1 zastrzyk do sprzedania dla zainteresowanych.

Gość Asia ...... ...... .........
podnoszę, bo ciekawe

Gość KYTI
Byłam na nich bo choruję na endometriozę ,brałam je na zatrzymanie okresu ,przy okazji torbiel endometrialna znacznie się zmniejszyla.Zastrzyki miałam przepisane po znajomosci na przewlekłe .

Gość dziewczynanazastrzyku
Ja jestem na zastrzyku od dwoch miesiecy i nie narzekam. Przede wszystkim jest to jedna z metod gdzie najwyzsza skutecznosc. Tabletki kiedys bralam ale duzo rzeczy moze wplynac na ich nieskutecznosc no i nie podoba mi sie to pamietanie codziennie o nich. Mysle, ze zastrzyk jest bardziej konmfortowy. Kilka moich kolezanek na tym bylo i tez byly zadowolone. Jedyny mankament to plamienia, ale to ma zaniknac. Nie jest tego duzo, kilka rozowych kropel :-)