marcia2003 0 Napisano Maj 8, 2007 Stosuje ktos? Zprzyczyn zdrowotnych nie moge tabl.anty.I zastanawiam sie nad zastrzykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 jak Ci wstrzykną taką dawe hormonow to dopiero bedziesz miec problemy ze zdrowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KYTI Napisano Maj 8, 2007 byłam na depo prowera pól roku zero skutków ubocznych 100% antykoncepcji . Na początku miałam prawie 3 tygodniowe krwawienie, po 1 zastrzyku ,ale potem wszystko się unormowało. Mam nawet 1 zastrzyk do sprzedania dla zainteresowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcia2003 0 Napisano Maj 8, 2007 KYTI dlaczego bylas? juz nie jestes? ile kosztuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia ...... ...... ......... Napisano Maj 8, 2007 podnoszę, bo ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KYTI Napisano Maj 8, 2007 Byłam na nich bo choruję na endometriozę ,brałam je na zatrzymanie okresu ,przy okazji torbiel endometrialna znacznie się zmniejszyla.Zastrzyki miałam przepisane po znajomosci na przewlekłe . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynanazastrzyku Napisano Lipiec 26, 2007 Ja jestem na zastrzyku od dwoch miesiecy i nie narzekam. Przede wszystkim jest to jedna z metod gdzie najwyzsza skutecznosc. Tabletki kiedys bralam ale duzo rzeczy moze wplynac na ich nieskutecznosc no i nie podoba mi sie to pamietanie codziennie o nich. Mysle, ze zastrzyk jest bardziej konmfortowy. Kilka moich kolezanek na tym bylo i tez byly zadowolone. Jedyny mankament to plamienia, ale to ma zaniknac. Nie jest tego duzo, kilka rozowych kropel :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach