Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafal72

Dlaczego Wy Tak Robicie ????

Polecane posty

Gość nie przeczę
a to są już "szerokie wody" na które dziś nie mam czasu wypływać jutro - chętnie :) do jutra R72, Justysia, więcej grzechów nie pamiętam :)

Gość Rafal72
Zgodze sie ze nie zmieni sie, troche przykro, bo ja znalazlem swoja idealna partnerke, i juz nie czuje takiej potrzeby rozgladac sie bo mam wszystko w tej jednej osobie. Kochamy sie ale wiem ze oglada sie od czasu do czasu, jakos tego nie da sie uniknac w nawet dobrym zwiazku.

Gość nie wiem w czym problem
i co, jak znalazłeś idealną partnerkę, to jak na przeciw ciebie idzie dziewczyna, to szybko zamykasz oczy? Uważaj, bo się potkniesz i wytłuczesz ząbki jak będziesz tak chodzić z zamkniętymi oczyma :-) Jakieś dziwne problemy sobie stwarzasz. Wolno patrzec każdemu, a jeśli ci przeszkadza, że ktoś inny na ciebie patrzy, to do psychologa się wybierz, bo to jakaś paranoja

Gość Rafal72
Nie ma problemu ze ktos sie patrzy, ale widac ze kobiety to bedac z kims to ogladaja sie za innymy. Podsumowanie takie moje jest ze wielu kobiet nigdy nie jest tak calkowicie zadowolona z facetem co ma.

kurczę, ale się uczepiłeś, że jak patrzy, to nie jest zadowolona z tego, którego ma. To nie ma NIC do rzeczy. Jestem zadowolona, zakochana, mam wszystko, czego mi trzeba, nie mam zamiaru wymieniać na inny model ale patrzeć na innych mi wolno. Nie dlatego, że mąż brzydszy czy ładniejszy. Po prostu patrzę, bo mam oczy...

Gość przesada
ja sie nawet za ładnymi dziewczynami potrafię obejrzeć, nie tylko za przystojnymi facetami

Gość Rafal72
Rozumiem, uwierz ale co jak twoj partner Cie zobaczy ze patrzysz sie na ladniejszego, jak on sie czuje wtedy? Dobrze ma jemu byc z tym ? Ma sobie pomyslec hmmm okay bez problemu, on jest ladniejszy niz ja, moja zona sie patrzy na niego i bez problemu ? Jak on ma to sobie przetlumaczyc ? Ze przez ta chwile kiedy sprawdzasz wyglad "przystojniaka" to masz na mysli jak bedzie na zakupach z Kasia ?

Gość trele mele dudtki
Tak Was czytam i wnioskuje ze dla niektorych zwiazek to tak jakby zalozyc kajdanki i wyslac na przymusowe roboty, pierdziele...

Gość Rafal72
Moze ja patrze sie na to jako facet, nic dziwnego, ale jak ja ogladam sie za kobietami to tylko mysle o jednym. Chyba dla was kobiet tak samo musi byc ?

Gość krakowiak
Facet nie powinien mieć nic przeciwko temu. Ma kompleksy??! Podobnie kobieta. Jak związek jest silny, byle przechodzień go nie złamie. Podobnie jest z imprezą. Dlaczego facet, albo kobieta nie może potańczyć z kimś innym? Po to jest impreza. To z resztą cementuje związek

Gość p. Justynaa
Czyli uważasz, że jeśli kobieta spojrzy na ładną kobiete, to znaczy, ze ma na nia ochotę? Pomyśl trochę.

ty chyba jakieś kompleksy masz albo co? Już wcześniej pisałam, że jak idę ze swoim manem, to mówię też - patrz jaka śliczna dziewczyna. Na facetow tylko patrzę i nie komentuję. Ano on ani ja nie mamy do siebie pretensji ani żalu o to, że zauważamy piękno wśród codziennej szarości.

Rafciu, wyluzuj troszeczkę. Może Twoja dziewczyna/żona własnie dlatego nie mówi Ci prawdy że ogląda się za facetami, bo robisz jej z tego powodu ogromne wyrzuty. Więc po co ma mówić jak będziesz jej wypominał przez najbliższe 5 lat i przy każdej okazji ? Jeśli tyle kobiet tłumaczy Ci, że ogądanie się, w zasadzie tylko spojrzenie na kogos, nie znaczy że chcemy zdrady, a Ty tego nie rozumiesz, to naprawdę możesz mieć problem. A może nie jesteś fair wobec niej? Bo takie, przepraszam, urojone obawy skądś się biorą. Albo sam zdradzałeś, albo Cię zdradzono. Jeśli tak to ogromnie współczuję i ze szczerego serca proponuję - pomyśl o tym. Po co masz się męczyć psychicznie, to naprawdę nic nie znaczy.

Gość Rafal72
Sheenka, dziekuje za szczera odpowiedz. Rozumiem z tekstow tu ze to tylko spojrzenie, wiem ze to w zasadzie nic nie znaczy. Nie jest warto robic awantury z czegos takiego, wiadomo. Czasamy nawet nieswiadomo sie patrzy na jakas ladna osobe. Ale wiadomo tez ze patrzenie to nie jest calkiem na nic, przeciez sie patrzy bo osoba spodobala sie z wygladu, moge zakceptowac ale nie bedzie mi sie podobalo jak moja dziewczyna rozglada sie za przestojniejszego. Wam tez sie nie podoba jak jakas mloda, bardzo zadbana laska przechodzi I wasz facet zwraca uwage. Moze tak jak wiekszosc tu mowi, normalna rzecz I trzeba tego zakceptowac ze czasamy tak jest.

Jejuś, to mam założyć klapki na oczy jak wychodzę. Jasne, obserwuję facetów, ale obserwuję też kobiety. Po prostu obserwuję ludzi. Nie ma w tym nic złego, nie ślinię się na przystojnego faceta, nie wyobrażam sobie jak się z nim kocham, nie biorę od niego numeru telefonu. Patrzę jak jest uczesany lub ubrany. Po prostu... Nie jesteś trochę za bardzo zazdrosny?

Gość Rafal72
Moze jestem troche za bardzo zazdrosny. Chcem wiedzic co wam przechodzy przez mysl w takie chwile. Twoja odpowiedz to troche przenajmniej tlumaczy jak to jest, innaczej to czlowiek mysli naj gorsze o partnerze. Jak kobiety by wiedzieli co przechodzi facetowi przez glowe jak widzi ladna dziewczyne to hmmm, dlatego facet musi chamowac sie. Moze u was od razu nie rozbudzaja sie mysli seksualne, i rzeczewiscie macie innaczej.

Gość nie przeczę
to teraz ja zapytam - a co tobie R72 chodzi po głowie, gdy się tak ... oglądasz?

Gość Rafal72
Staram sie nie ogladac, a jak stanie sie to przypominam sobie ze to jest pierwszy zly krok do czegos zlego. Szanuje swoj zwiazek, i pamietam ze kocham swoja partnerke.

Gość moj kochany
jak sie rozgladal w mojej obecnosci za kobietami zaraz przestal jak widzial ze puszczam innym facetom oczko a oni sie usmiechali. od razu obudzil sie..........

Ja jak się oglądam, to zwyczajnie: fajny przystojniak, fajna pupcia czy coś w tym stylu. Nie chodzi o chęć romansowania, flirtowania, myślenia o seksie z nim ... po prostu, jest fajnie zbudowany i tyle, ma ładną buzię, uszesanie, kolor włosów, ciuchy czy buty. I nie znaczy to, że nie podoba mi się mój mężczyzna. Kocham go i to z nim jestem i chcę być. Gdyby tak nie było, nie byłabym z nim. Ale jak juz mówiłam, to zupełnie naturalne że spoglądamy czy podziwiamy. Podziwiamy też drzewa, kwiaty, krajobrazy ... ciuchy :) ładne tipsy :) itepe itede. Rafał, naprawdę, postaraj się nie postrzegać sprawy w ten sposób. Myślę że to kwestia nastawienia. Możesz spróbować tego samego, niech dziewczyna zobaczy że też spoglądasz na ładne dziewczyny. Zwróć uwagę na jej reakcję, może też będzie zazdrosna? :)

Gość nie przeczę
R72 = Świętoszek ;D