Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cellu

ampułki antycellulitowe garniera!

Polecane posty

Gość cellu

Może któraś z was stosowała ampułki garniera "sos 14 dni", o ile dobrze pamiętam nazwę? A może macie jakieś inne skuteczne metody zwalczania cellulity od środka? Dietę już zmieniłam.

Gość ech...ech..
ja wydałam majatek na kremy i zele anty. od srodka to tylko zmienilam diete i pije wode. no i cwicze. nic innego nie stosowalam. ale moge (chociaz nie o to pytasz i moze juz masz sposob ktory ci pomaga od zewnatrz) powiedziec, ze od zewnatrz najlepszy (przynajmniej jak dla mnie) jest peeling kawowy i wcieranie alg w skore. no rewelacja! a zamaist kremow anty. zwykla oliwka. lub ta na celulit ziaji.

Gość cellu
algi:) kupujesz je czy sama hodujesz, kiedyś miałam własną hodowlę alg, ale niestety musiałam wyjechać na około tydzień a mój mężczyzna zapomniał się nimi zajmować i umarły:(( a pamiętam, ze były super i jak dodawałam do kremu anty to efekty były rzeczywiście lepsze. Piling z kawy też stosuję raz na jakiś czas :)

Gość kupilam jedna porcje
na allegro za 5 zl. i teraz hoduje sama. dodaje tez rozgniecione do kremow czy maseczek. tez super! ale tez wcieram je tak same bez zadnego zelu czy kremu w twarz. :D ostatnio wyjechalam na 3 tyg! ale moja siostra sie nimi tak zajela ze narozmnazalo sie wieksze pol sloika. :classic_cool:

Gość cellu
chyba znowu zacznę je hodować :)

Gość no ja bardzo sie ciesze
ze je odkrylam. :) a pamietam jak kiedys moja kolezanka miala straszne pryszcze na dekolcie i zaczela masowac sie algami albo dawac je do kapieli i pryszcze jej prawie wszystkie poznikaly (miala ich sporo!), a skora zrobila sie taka gladka. ja wtedy nie mialam celulitu ani pryszczy wiec nie zastanawialam sie nawet co to sa te algi. a teraz jak je odkrylam to mi sie wlasnie ta kolezanka przypomniala. a nie wiesz moze czy zamiast cukru mozna dawac im sol? bo gdzies czytalam, ze mozna ale nie wiem czy to prawda...

Gość cellu
nie słyszałam o soli ja dodawałam łyżkę cukru z tego co pamiętam

Gość wlasnie dałam im sol
zrobiłam 2 hodowle i jednym dałam sol a drugim cukier. zobaczymy co bedzie... ;-)

Gość qbaaaaa
jak sie hoduje te algi? czy mozna je kupic gdzies poza allegro?

Gość czerwona55
czy stpsował ktos S.O.S 14 dni garnier ?? W relkamie jest cos takiego jak tylko w Rossmanie :) ja była i nie bylo zadnych ampułek? wycofali je czy co? Czy moze ja nie wiem gdzie mam szukac:(