Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorka222

Szok

Polecane posty

Gość Obserwatorka222

Czy nie uwazacie za dziwne ze 16 latka jestz 21 latkiem??Ostatnio sie dowiedzialamze siostra mojej kolezanki est wlasnie w takim zwiazku , czy to nie jest okropne?? a najsmieszniejsez ze powiedziala rodzicom ze chlopak ma 18 lat

Gość szok tylko skoczyc z pietra

Gość Obserwatorka222
ja mam faceta co ma 45 lat ale wygląda na 29

Gość Obserwatorka222
podszywaczu spadaj!! ale czy to nie jest nic zlego?? 5 lat roznicy to nie duzo??

Nie uważam, żeby to było dziwne, takie raczej na granicy. 5 lat to nie jest duża różnica, ale zależy jak patrzeć, np 13latka z 18 latkiem to nie jest dla mnie normalne, ale 16latka ma już trochę w głowie poukładane, pozatym mężczyźni później dojrzewają psychicznie. Ja jestem ze starszym o 7 lat mężczyzną, ale mam 23 lat. Im więcej lat tym różnica wieku bardziej się zaciera. Jeszcze dodam że dogadujemy się super i to ja raczej zawsze słyszałam że jestem poważniejsza jak na mój wiek ;-) I planujemy ślub :-D

Gość 77typ
5 lat różnicy to koniec świata

hmmm, trochę nieskładna ta moja wypowiedź ... w każdym razie 5 lat to naprawdę niewielka różnica

Gość 5 lat to nie jest dużo
ale jak dziewczyna ma 16 lat to tal. Poza tym to chyba przestępstwo. "16 latka ma już trochę w głowie poukładane" - tak, zwłaszcza jak się zakocha:(

Gość jak mu nie obciąga
to niech się spotykają

Gość dsdsd
dla mnie to też jest dużo, swojej córce wybiłabym z główki taki pomysł (da się wyperswadować, zależy jaki kontakt z dzieckiem jest) zwłaszcza że jak pisze ktoś to można ścigać - sex z osobą do 15r.ż jest ścigane z urzędu, do 18r.ż. dziewczyna sama lub jej rodzice mogą zgłosić jako wykorzystywanie nieleteniej (nawet jeśłi ona sama tego chciała) --> nie chce mi się przeszukiwać kodeksu teraz, ale tak na 100proc jest. poza tym - skąd teraz tyle tych małolat z brzuchem? zadają się z facetami którzy mają wymagania - a potem "o boże jestem w ciąży"

Gość buahahahahahamamuska
A wybacz nie tylko wina chłopaków ale też głupiutkich rodziców dla których sex był tematem tabu. A już wogóle rozmowy o zabezpieczaniu to szkoda gadać.

i to Cię tak zszokowało? uwierz mi, że wiek niewiele znaczy tak naprawdę. nieraz ludzie bardzo młodzi sa dojrzalsi od swoich starszych znajomych. skoro są razem to znaczy, że się dogadują. wiek to tylko cyferki. każdy jest inny. \"broda mędrcem nie czyni\"