Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuu pomocy

pomocy

Polecane posty

Gość buuu pomocy

Źle policzyłam gdziny i wziełam tabletkę po upływie 12 godzin a nie 10 sa to tabletki novynnette nie wiem czy brac następną czy po prostu przestać je brać bo mam taka mozliwość i znów spokojnie zacząć tak jak od początku tylko nie pamiętam jak to szło. to było tak że w pierwszych dniach okresu? nie mam przy sobie ulotki pomózcie

Gość buuu pomocy
zawsze biorę około 22 i zapomniałam a rano obudziłam sie o 11 30 i wziełam tabletkę czyli jest rożnicy za dużo bo chyba novynette można sie spóxnieć do 10 godzin? nie pamietam ulotki a jestem w anglii

Gość buuu pomocy
a wczoraj wziełam bo policzyłam że jednak jest 10 godzin a jest 11 !!! noi nie wiem co teraz brac dalej czy przerwać bo mam taką możliwość

Gość buuu pomocy
znaczy ja jestem tutaj bez chłopaka także biorę po to żeby nie przerwać bo póxniej wracam do kraju ale boje się zeby póxniej nie było jakiś komplikacji we czwartek kończe opakowanie to zosotały mi jescze 3 tabletki czyli co wziąść escze te 3 a póxniej mam okrez czyli 7 przerwa i znow spokojnie brać?

Gość buuu pomocy
ok dziekuje Ci bardzlo:) mam nadzieje że znasz się na tym dobrze bo wiesz boje sie o to że przekroczyłam tą roznicę godzinową, bo tam pisze chyba też że jak sie przekroczy 10 godzin to trzeba ominąć tabletkę (jak sie zapomni) i przez nasteopne 5 dni się zabezpiczeać..mam nadzieje że wszytsko będzie ok.Bo głownie chodzi o to żeby póxniej nie wsytąpily komplikacje:)

Gość buuu pomocy
dziekuje:) za pomoc:) 🌼