moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 po ok tygodniu bolace i nabrzmiałe piersi, 2-8 tydzien poranne nudnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 hm..bo spoznia mi sie okres, a nie odczuwam zadnych dodatkowych dolegliwosci i nie wiem, czy to moze byc ciaza, czy nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 no wiem, ale sie cholernie boje, co bedzie , jesli wyjdzie, ze jednak jestem. wiem, ze to nie jest wytlumaczenie, bo predzej, czy pozniej i tak sie dowiem, ale jakos nie mam odwagi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariola19761 Napisano Maj 8, 2007 Pierwszym objawem ciąży jest częste oddawanie moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 dziewczyny, prosze was, podzielcie sie doswiadczeniami... i w ogole dzieki za odzew:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 czeste oddawanie moczu to troche później ok. 6 tygodnia zrob ten test i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-aj Napisano Maj 8, 2007 wiesz co.pierwsze co tot rzeba podejsc jakos spokojnie do tematu,kupic test-po co siedziec i wmawiac sobie ciaze, kolezanka wmowila sobie ciaze(okresu fakt nie miala) , piersi nabrzmialy,zaczela miec nudnosci,po 2 miesiacach poszla do ginekologa lekarz powiedzial po badaniu ze ma rozpulchniona szyjke macic(chyba tak to nazwala) ale nie jest w ciazy,i to kwestia tego ze tak sobie to wmowila,i wiesz co-po miesiacu jeszcze mowila mi ze ona nie wierzy temu learzowi i napewno jest w ciazy...naopowiadala kilku osobom o swojej cizy domniemanej a teraz wszyscy traktuja ja z przymrozeniem oka-oszczedzic sobie czegos takiego,naprawde nie warto sie denerwowac.idz do rossmana(jakjest w twoim miescie) tam sa testy ciazowe za 10 zl(he w aptece te same kosztuja 16) i juz.nic strasznego.naprawde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 dzieki bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka21 Napisano Maj 8, 2007 a ja nie mam okresu od 24 kwietnia wczorej zrobilam test i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka21 Napisano Maj 8, 2007 przepraszam od 24 lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 no, a ja sie wlasnie testu boje zrobic i sie tak bede chyba meczyc do usranej smierci.... a jest taka opcja, ze mi sie moze spozniac w zwiazku ze stresem, bo ja mam matury teraz...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka21 Napisano Maj 8, 2007 frania ja mialam to samo co i ty panicznie sie bala od lutego tak chodzilam ale postanowilam wczoraj go zrobic strasznie mnie roztrzeslo jak mialam to zrobic ale zrobilam ale nie wiem czy mam mu wierzyc czy nie a masz jakies powody do paniki stosunek bez zabezpieczenia albo cos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 wiesz, co..nie kochalam sie z moim chlopakiem, ale i tak mial wytrysk, w kazdym razie sperma znalazla sie na moim brzuchu, wiec poszlam do lazienki sie umyc, nie wiem, czy woda wraz z mydlem i sperma mogla sie przedostac \"tam\", czy moglo sie to stac za chwilke, kiedy sie podmywalam..czy jest w ogole taka opcja, zeby plemniki przedostaly sie z mojej reki, ktora byla mokra od wody i od mydla, po czym wytarta w recznik i dopiero wtedy sie umylam \"tam\" , zatem, czy moge miec w tej sytuacji obawy??boje sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka21 Napisano Maj 8, 2007 bedzie dobrze nie masz sie czym martwic a ile okres sie spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 prawie tydzien..nie wiem, moze to stres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka21 Napisano Maj 8, 2007 to napewno stres bo nie masz zednych powodow do martwienia sie ze jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 8, 2007 uspokoilas mnie, ale idac za Twoim przykladaem zrobie test:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka21 Napisano Maj 8, 2007 dla pewniosci mozesz zawsze zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach