joluska182 0 Napisano Maj 8, 2007 Najlepsze tabletki antykoncepcyjne to ???? Wybieram się niedługo do mojego ginka jutro do lekarza i wiem ze będę brać tabletki bo mam nieregularne miesiączki i prawdopodobnie PCO. Lekarz zapyta Si zapewne jakie chce brać a ja jestem zielona brałam kiedyś Diane ale to był wielki błąd, napiszcie mi jakie SA dobra waszym zdaniem oczywiste wiem ze każdy reaguje inaczej. Pozdrawiam wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 8, 2007 nie ma najlepszych lekarz sam dobiera, nie słyszałam zeby pytał jakie sie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1234 0 Napisano Maj 8, 2007 lekarz nie pyta sie jakie chcesz brac!! jak jedne Ci nie spasują to jak bedziesz chciała to dostaniesz inne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KYTI Napisano Maj 8, 2007 Na twoje pytanie ciężko o dobrą odpowiedz . Tabletki to sprawa indywidualna , to co dla mnie jest dobre ,biore rigevidon tobie może nie slużyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach