Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiaaaa

Dziewczyny proszę powiedzcie gdzie tkwi mój błąd...

Polecane posty

Gość anusiaaaa

Moja niezbyt ładna, nie mająca nic ciekawego do powiedzenia, ucząca się źle koleżanka ma super faceta, który jest w niej zakochany po uszy. A ja chociaż uczę się dobrze, brzydka ponoć nie jestem, ciągle nie mogę nikogo znaleźć. Zaden facet się mną nie interesuje. Mam już tego dość :( Co robię źle? :(

ona ma super wyglad a ty nie zaden facet nie zainteresuje sie inteligentna nudziara

Gość anusiaaaa
Nie. Kompletnie NIKT.

Gość taka tam xxxzzzyyy
kazda potwora znajdzie swego amatora

Gość anusiaaaa
Noo jasne już to słyszę ładnych parę lat i co? Owszem, każda kogoś znajduje tylko nie ja...

Gość jjjjjjjjja
poprostu ma wysokie poczucie wlasnej wartosci...wie ze jest wyjatkowa i przyaciga tym ludzi...

faceci sie boją ładnych, odważnych, inteligentnych dziewczyn które wiedzą czego chcą;) masz odp.

Gość taka tam xxxzzzyyy
moze po prostu stawiasz zbyt wysoka poprzeczke?albo rzadko usmiechasz sie i faceci boja sie Ciebie?a moze jestes zbyt ladna i inteligentna a faceci boja sie takich kobiet..wiem to z autopsji:)

Gość eurekaaa
a moze jestes po prostu niesmiała? Moze chłopcy myslą ,ze nie masz za bardzo nic do powiedzenia, bo siedzisz zawsze ciuchutko itd. ? Nie wszyscy musza wiedxiec o tym,ze dobrze sie uczysz i jestes mądra.

wiele zależy od twojego nastawienia,jeżeli założysz, że żaden facet się tobą nie zainteresuje to pewnie tak będzie. Więc myśl pozytywnie, uwierz w siebie, a to na pewno pomoże, mi przynajmniej pomogło:) Pozdrawiam:)

Gość shakilla
nie oklamujcie sie dziewczyny, ze faceci boja sie ladnych kobiet. Jezeli dziewczyna jest ladna, to zawsze beda sie nia faceci interesowali, nawet jak bedzie niezbyt inteligentna...

Gość anusiaaaa
No może faktycznie niezbyt wiele się odzywam, jeśli kogoś dobrze nie znam...ale ona też jest baaardzo nieśmiała...Ech...staram się uśmiechać, wychodzić z domu...i nic...:(

a i tak na marginesie, to czy uczysz się dobrze czy też źle nie jest jedynym kryterium, które biorą pod uwagę faceci przy wyborze dziewczyny:)

Gość a aa a a ile masz lat
??

Gość taka tam xxxzzzyyy
shakilla----owszem powodzenie piekne dziewczyny maja,ale zazwyczaj sa to playboye,seksoholicy,popaprancy "piekne dziewczyny maja najmniejsze szanse poznania wartosciowego mezczyzny"...nie wiedzialas?

Gość anusiaaaa
18...

Gość eurekaaa
Kiedys byłam w takiej samej sytuacji jak Ty( podobno ładna ;), madra a ciagle sama), ale u mnie głowny powód to była niesmiałosc. Przy obcych chłopkach cicho siedziłam, wstydzilam sie odezwac, oni chyba odbierali to w ten sposob,ze nie jestem zainteresowana itd. W koncu zaczełam sie przełamywac i wtedy sytuacja sie całkowicie odmieniła, wokoł mnie pojwailo sie az zbyt wielu chlopaków ;)

Gość taka tam xxxzzzyyy
jeszcze jestes mlodziutka....badz soba a milosc sama Cie znajdzie...masz jeszcze czas...

Gość eurekaaa
ja mi Nie przejmuj sie tak tym wszystkim, jestes jeszxcze młodziutka. Wiem co za uczucie, gdy wokól wszyscy sa w parach itd. ale zobaczysz ,ze wszystko sie niedługo zmieni, zreszta chyba warto poczekac jeszcze jakis czas, by trafic nanaprawde odpowiedniego chłopca :)

Gość Pani Justynaa
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że trzeba myśleć pozytywnie. A skąd wiesz, że nie interesują się Tobą mężczyźni? Może tego nie widzisz lub - co gorsze - nie chcesz zauważać. A może za bardzo chcesz być obiektem zainteresowania? Nie myśl o tym, bądź naturalna, a los Cię zadziwi.

Gość anusiaaaa
Może faktycznie powinnam się przełamać, ale łatwo się mówi...Nie bądź nieśmiała...ech..

Gość nie istotny
Co wy wygadujecie w ogole?To co lepiej wystawiac cycki i tylek do macania niż byc nieśmialą?Co to za absurd!Jak jesteś nieśmiala to nic z tym nie zrobisz, wg mnie lepiej być nieśmiałą niż taką, którą każdy moze mieć. Te wszystkie kobiety tutaj chcą Cię chyba zdołować, bo są zazdrosnymi starymi pannami

Gość Eeej
A może jesteś niemiła? Nie masz poczucia humoru na własny temat,chodzisz wiecznie niezadowolona,maz wiecznie pretensje o coś do świata? Może nie masz wdzięku? A może nie zauważasz starań tych,którym się podobasz?

Gość do nie istotny
Pociesza mnie to co piszesz...🌻

Gość cxcxcxcx
a może Ty po prostu nie bywasz w miejscach gdzie mogłabyś kogoś poznać? To tak jak z Żydem który co noc modlił się o wygraną w Totka, aż w końcu głos z nieba szepnął "ty daj mi szansę, wypełnij kupon!..."

Gość moja szwagierka
też jest dość ładna, zawsze zadbana, wykształcona, ma prace i zainteresowania, ale jest tak antypatyczna, że się nie dziwie, że usycha z samotności. Mimo wszystkich swych zalet, jest odpychająca.