Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Uciążliwe plamy potu ... pomóżcie!

Polecane posty

Jak usunac plamy z potu z bialych bluzek? slyszalam cos o occie jednak nie wiem czy ten sposob jest skuteczny :O mam bardzo duzo bialych ubran ale n iestety polowa z nich nadaje sie do wyrzucenia wlasnie przez te plamy, pomozcie 🌻

moze wypierz ja z odplamiaczem typu vanisz... albo z 15 minut pomocz w vaniszu... lub kup sobie vanisz taki w proskzu co sie na plame sypie...

vanish mam i go stosuje, jednak te plamy nawet jak w czasie prania robia sie mniejsze to niestety jak wyschna znowu \"wychodza\" na wierzch ... czekam na porady 🌻

Gość moze syfki
dziwny masz problem, jaki ty masz pot, ze nie chce zejsc z ubran? moze zmien diete albo cos, pozdrawiam

kochana z dieta u mnie jest wszystko ok, a uwierz mi wiele osob ma taki problem ... osoby ktore troszke znaja sie na biologii i fizjologii wiedza ze pot sklada sie m.in. z mocznika .. nie wiem moze to daje taki kolor ... one nie sa przeciez bardzo widoczne,jakies jaskrawe czy cos... widac jedynie lekkie przebarwienia, jednak na bialych ubraniach (na niektorych materialach) to robi sie nawet \"szarawe\" ...

Gość nic z tymi plamami
nie zrobisz, antyperspirant+pot 'wyżarły' kolor, jedyne co polecić można to mniej się pocić :D:D nie wiem, może antidral?

uzywalam kiedys antidralu nie pomagal ale teraz sie juz nie poce tak duzo jak kiedys, czasem jak jest goraco albo cos ... jak kazdy ...

Gość sylcol
posypcie wilgotną bluzeczke proszkiem do pieczenie i pozostawcie na godz a potem wypierzcie w normalnym proszku.pozdrawiam....................