Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awww not bad

Połknęłam dziś spermę poraz pierwszy i....bylo fajnie!

Polecane posty

Gość awww not bad

haha :D tak, pewnie mnie niektorzy zjada, ale zrobilam to facetowi z ktorym jestem juz dlugi czas, kochamy sie i chcialam tego sprobowac, obawialam sie troche, mimo ze smak juz znalam mniej wiecej bo raz sprobowalam odrobiny spermy, ale zaczal jesc ananasy z puszki i smak byl...jakby go nie bylo :D polecam to doznanie, ze wzgledu na to ze jest to dla partnera wielki orgazm, naprawde, moj sie trząsł jeszcze 10 minut po orgazmie :D super sprawa sprawic taka przyjemnosc osobie ktora sie kocha. pozdrawiam 🖐️

Gość upsssssss
ja raczej na pewno puściłabym hafta :-p

Gość awww not bad
nie puscilabys gwarantuje :D no chyba ze Twoj luby pali fajki, wtedy moze sperma miec jakis smak okrutny :D

Gość awww not bad
no tak inteligentne komentarze :D ehh wezcie sie za ksiazki malolaty, widac ze malo w zyciu przezylyscie...

Gość ja tez ja tez***
mimo, ze wczesniej sadzilam, ze zwymiotuje, bo sam zapach mnie odrzucal, to jednakl mimo ze moj facet pali i je ostre potrawy, to smak byl super i nie zbieralo mi sie na wymioty. tez sie ciesze, ze moglam sprawic mu taka przyjemnosc ;)

Gość awww not bad
bo to jest najpiekniejsze wlasnie, to ze komus jest dobrze, mnie to bardzo ciszylo jak widzialam jak reaguje na to...kosmos :D

Gość ananas spermatologiczny
a ty puknij się w ten głupi łeb i zastanów się po co piszesz takie bzdury? co to kogo obchodzi co lubisz połykać? g*** spermę czy jeszcze coś innego, małolato??? Lepiej to ty weź się do nauki, a nie delektuj wydalinami swoich facetów...

a mogę spytać co wcześniej robiłaś? ;) uciekałaś do łazienki czy co?

Gość ja tez ja tez***
ja uciekalam do lazienki, ale on wiedzial ze taka bedzie moja reakcja, chyba w koncu nasz zwiazek dotarl do etapu pelnej satysfakcji i radosci z bycia razem. nie wiem jak zalozycielka, ale ja nie jestem nastolatka, edukacje zakonczylam juz jakis czas temu i ukonczylam studia ;)

Gość awww not bad
nie uciekalam, po prostu nigdy nie dokanczal mi w buzi, zawsze konczylam ręką, to tez jakis sposob. po co sie tym dziele? bo to forum erotyczne i mam prawo sie wypowiadac o czym mi sie zywnie podoba, i nie powtarzaj po mnie wyrazu "malolata" uzytego w Twoja strone, wloz troche inwencji wlasnej jesli juz masz zamiar mi pojechac. peace.

Gość awww not bad
no ja mam 22 lata obecnie ;)

widac ze malo w zyciu przezylyscie... - nooo jasne, ty połknęłaś pierwszy raz i teraz mierzysz widać tą miarą... żałosne

ja tez lykam , aspiryne , jak czytam co niektore wypowiedzi :O no ale to przeciez forum kazdy pisze to co chce 🖐️

Gość awww not bad
o tych przezyciach nie chodzilo mi o przezycia seksualne akurat, tylko o zwiazki z facetami, bo wiem ze kazdej na poczatku sie wydaje ze do buzi nigdy nie wezmie, a o polknieciu nasienia juz w ogole mowy nie ma - haft i koniec. sama taka bylam wiec wiem na czym to polega, tyle, ale nie mam nikogo za gorszego czy glupszego dlatego ze nie polykał spermy, ludzie, wyluzujcie

Gość aaangieee
boze jak ja mam dosc tych podszywaczy :/ laska tu na powaznie gada a ktos sie podszywa i pierdoli takie bzdety :( az rece opdaja!

Gość aaangieee
Przestańcie się podszywać bo ktoś, ja na przykład, chciałby się podzielić z koleżanką doświadczeniami na temat wpływu diety na smak męskiej spermy, kału i moczu. awww not bad, zauważyłam, że dobrze dodać do posiłku trochę naci - wtedy kupka zyskuje ciekawy kolor i taką niepowtarzalną nutkę smakową.

Gość Tanke
Napiszcie do moderatora to nie tylko usunie wpis podszywacza, ale na dodatek na jakiś czas zablokuje mu wejście na forum

Gość Tanke
z wyrazem ambiwalencji na mojej krokodylej twarzy masturbuję się sumiennie czytając dzienniki dr Goebbelsa :classic_cool:

Gość Tanke
Uwielbiam gdy tatełe rozgniata mi zwieracz swoim pytongiem podczas wieczorynki.

Gość Tanke
Dziś osiągnęłam szczyt w masturbacji. Włożyłam sobie w muszelkę cały karnisz. Tatełe jest ze mnie dumny :).

Gość wendy11
Co za idiota podszywacz. To pewnie jakiś małolat co nie ma co robić. Nigdy nawet nie miał panienki. Żal mi takich.

Gość wendy11
Z gracją jakiej nie powstydziłby się Stephen Hawking, nadstawiam moje śliczne usteczka prosto pod tryskającego moczem penisa pana Staszka - znanego w Hrubieszowie żula i abnegata. :classic_cool:

Gość niewiedzącaaa
Mam pytanie: a jak "połykałaś" to gdzie Ci sperma leciała? W jakiej pozycji to robiłaś? Bo ja próbowałam już parę razy połknąć, ale jakoś nie umiem, bo: 1. jest tego za dużo i muszę połknąć kilka razy a nie umiem połykać jak mam coś dużego w buzi;) 2. sperma leci mi w to miejsce w gardle, co jak się go dotknie to chce się wymiotować... Bardzo bym chciała połkąć, bo wiem że dla mojego faceta byłoby to super przeżycie (zresztą sam mi o tym mówił, ale nie naciska...) A może to wina pozycji? Bo on leży, a ja nad nim "kucam". Pomóżcie!!!

Gość vikee
do awww not bad powiedz chlopakowi zeby zjadl pol opakowania pianek milka super (smak czekolady polecam)

Gość vikee
do upsssssss a twoj facet puszcza hafta ja robi ci minete??:)

Gość awww not bad
no hej, widze ze podszywacze zadzialali pelna para :D respect ;) hmm, no nie wylecialo mi nic, on lezal a ja lezalam obok i po prostu jakby nachylilam sie nad nim, wzielam do buzi, penis dotykal podniebienia i tyle. nie bylo tego jakos nie wiem jak duzo, w sumie jeden raz polnelam, nie mialam z tym problemu.odruchu wymiotnego tez nei bylo. dzieki za normalne wypowiedzi, chociaz niektorzy maja do tego fajne podejscie...

Gość cwokkutasny
Moja nie połyka - nie chce, nie lubi, nie może, brzydzi się nie potrafi ? - nie wnikam. Ale byłem u profesjonalistki ... ojeju to był dopiero odlot ! Czegoś takiego jeszcze w zyciu nie przeżyłem ... polecam spróbować choćby doświadczalnie ... nie ma to jak płatny seks !

Gość fuj bleeeee

Gość klocek
a ja połykam za każdym razem mmmmmmmmnnnniiiiiaaaaammmmmmm

Gość cwokkutasny
Niezgodne z naturą to sa takie zacofane poglądy ! Ja nie wnikam co tam komu sprawia przyjemność dopóki nikt mi nie dyktuje co ma sprawiać przyjemność mnie ...