Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanaaaa

moj chlopak jest chyba pedofilem!!!

Polecane posty

Gość zatroskanaaaa

jak idziemy ulica to ogląda sie za dziewczynkami 16-17 lat:o mam 25 lat jestem kobieta wykształconą i znam swoja wartość a on zachowuje sie jak gówniarz w tym momencie rozgląda sie za tymi małolatami i pewnie myśli o seksie z nimi obrzydliwy kretyn :(

Gość metron..
dziewczyny w takim wieku ubierają się niezwykle wyzyzwająco,nie dziwie się mu,aj też się ogladam;)

Gość to prawda
to nie dziewczynki a dziwki odziane w kuse ciuszki...lafirydny spod latarni...

Gość 5465465454
rozglądają sie za takimi laskami bo wy już jesteście stare z dużym przebiegiem gruba dupa i wygląd już nie ten :o

Gość Laiiltaa
16,17 stki teraz wygladaja doroslej niz kilka lat temu. Nie martw sie twoj chlopak nie jest pedofilem :P ale te mlode dziewczyny czesto wygladaja lepiej bardziej o siebie dbaja, chca byc sksi itd.wiec nic dziwnego ze faceci sie za nimi ogldaja. Dlaczego odrazu piszesz ze to dziwki??? przypomnily ci sie mlode lata gdy milas 16 lat i piszesz ze dziwki.

Gość drogo jak hooy
ty idiotko, pedofilami mozna nazwac kogos ktorego podniecaja dzieci w wieku 0-10 lat, ale qrf nie 17 latki !!! 17 latka to zajebista laska, 16 zreszta tez, i mowie to majac 27 lat. nie zwiazalbym sie z taka dziewczyna, sam mam 25 letnia, jednak na ladna kobiete zawsze spojrze, takze 16 latke