Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezmężna

niedole niezamężnej kobiety

Polecane posty

Gość niezmężna

Pierwsze pytanie dawno niewidzianych znajomych: "wyszłaś zamąż?" Zyczenia świąteczne, urodzinowe, imieninowe itp." no i życzę dobrego męża" Jestem sama, nie mam faceta, co nie znaczy,że nie chciałabym mieć. Ale nie zamierzam go szukać na siłę, a jak już znajdę- ciągnąć po pierwszej randce do ołtarza. Tak mi się życie układa i nic na to nie poradzę, ale mam dość już tych wszystkich pytań dotyczących mojego ewentualnego zamążpójścia. Do wszystkich, którzy są w szczęśliwych bądź mniej szczęśliwych związkach-dajcie żyć!!! Do wolnych, w sensie nie związanych z nikim kobiet, bądź też mężczyzn: wy też tak macie, czy tylko mnie to tak wkurza?

Gość nie powiem kto
a mi w pracy ma Wigilii jedna zyczliwa zyczyla wielkiej milosci do WLASCIWEJ PLCI

Gość niezmężna
ło jeezzu! to jeszcze gorzej, no ale w sumie może mnie też podejrzewają;)

Gość jajajajajajajaja
mnie to nie wkurza, mnie to WK..RWIA!!!!!!!!!!

Gość niezmężna
czyżby sami "związkowcy", jak ja to mówię, byli teraz na forum???

To w sumie jest niezly pomysl: powiedz im, ze jestes lesbijka, to moze skoncza sie uciazliwe pytania ;)

Gość też niezamężna
mnie to zwisa i powiewa:classic_cool:

Gość niezmężna
to zaczną mi życzyć dobrej żony;)

Gość nie powiem kto
i jako jedyna panna w pracy nieustannie mi sie czepiaja jakby byl brukowiec u mnie w pracy, nie schodzilabym z 1 strony, kazdy sms , telefon a nawet moj usmiech to jakowes podejrzenia:P chore babsztyle bo to one , faceci sa ok

Gość niezmężna
tez niezamężna----> mi też kiedyś zwisało i powoewało, ale już po prostu mam dość.

ja tez spotykam się z takimi życzeniami:-( nie są one przyjemne:-( choć pewnie Ci co je składają ( nie wszyscy oczywiście) nie zdają sobie sprawy z tego, że sprawiają mi przykrość:-(

Hehehe, skad ja to znam? :D

Gość też niezamężna
niezamężna- a ile masz lat?

Gość niezmężna
nie powiem kto---> zazdrosne mężatki, mające chłopów nierobów-po prostu Ci zazdroszczą wolności:)

Gość niezmężna
27 latek stuknęło...ehh...

Gość Kajzerka to ty
???????????????????

Gość niezmężna
nie, to nie Kajzerka

Gość nie powiem kto
tez mi tak znajomi tlumaczą:) a raz mnie 1 zlapala na chwilke w waznej sprawie na boczek ja mysle ,z eona z wazna sprawa, a ta ze najwyzszy czas juz:) bym nie czekala:D nie mówiac o checiach zapoznanaia mnie z synami, bracmi, kuzynami:)

Gość niezmężna
oooo swatanie też znam- boshe jakie to żenujace jest!!!!

Gość też niezamężna
niezamężna- to ja mam 26 czyli prawie tyle co Ty i naprawdę mam to gdzieś, moje życie i nikomu nic do niego, nie przejmuj się...

Gość Eeej
A mnie takich życzeń nikt nie składa... Widocznie to zbyt jasne,że nie są do spełnienia :o

Gość niezmężna
też niezamężna---> ja się nie przejmuję, tylko mnie to wkurza po prostu. Nie mam parcia na zamążpójscie, ale jak komus o tym mówię, to patrza na mnie z mina pt."taaa nie może znaleźć faceta, ot co"

Gość niezmężna
Eeej---> Ty to masz szczęście kobieto:)

Gość nie powiem kto
:( to aj tu stara jestem 28 :(

Gość niezmężna
ja spotkałam ostatnio dawno nie widzianego i wcale nie takiego znów dobrego znajomego, on od razu na wstępie " wolna czy mężatka?" Nie wytrzymałam i słodko sie usmiechając odpowiedziałam pytaniem na pytanie " a ty sypiasz jeszcze ze swoja żoną??" Chyba się obraził..:)

Gość niezmężna
nie powiem kto----> nawet nie waż sie tak mówić:) młode siksy z nas;)

Gość Eeej
Niezamężna -Nie jestem tego taka pewna... To jasne,że bym się złościła takimi pogaduszkami,życzeniami,ale ich brak świadczy chyba o czymś gorszym :o Dlatego nie złoście się tak bardzo dziewczyny ,że Was to spotyka... :)

Gość nie powiem kto
niezmęzna _ dobry tekst chyba zaczne z niego korzystac:D

Gość dcadcac
Ja was naprawdę nie rozumiem, no nie jestem w stanie. Nie miałam kompleksu że jestem sama i chyba dlatego nigdy-przenigdy nie uraził mnie czyjś tekst na temat partnera dla mnie i nawet takich tekstów nie pamiętam (jakoś nikt z przyjaciół, nikt z pracy, z żadnego środowiska nawet nie zahaczał o moje życie osobiste). Czy nie jest tak że wasze własne obawy i poczucie... nie wiem... niższej wartości powoduje że czujecie się dotknięte, że prowokujecie czyjeś dopytywania? Dodam że wiem co piszę bo do wieku 28 lat nigdy nie miałam nikogo, nawet przelotnie chłopaka i to z własnego wyboru. Nigdy też nie odczuwałam że ktoś jest w związku z tym dla mneie przykry czy wobec mnie nietaktowny. Teraz mam 30 lat, jestem z kimś, i nadal nikogo nie interesuje moja sytuacja osobista no chyba że sama daję przyzwolenie na rozmowy na jej temat. I tak jak wcześniej, tak i teraz, jeśli już ktoś coś wspomni, to są tą jakieś pozytywne, zdawkowe uwagi.

Gość też niezamężna
chyba trochę przesadzacie, mnie się aż tak w życie ludzie nie wpie....;) czasy w końcu się zmieniły i wiele jest kobiet koło 30 nadal wolnych