Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręka w nocniku

problem z męzem

Polecane posty

yhjdy-a czy nie mozna rozwiazywac swoich problemow z zona w domu, poprzez szczera rozmowę? Przeciez , to ze zwiazesz sie z inna kobieta nie uzdrowi waszego zwiazku tylko go pogorszy?A jesli pojawi sie milosc ?Czy pomyslales o tym?Zagmatwasz sobie zycie jeszcze bardziej!

Gość yhjdy
przedłurzacz orgazmów dzieki za wsparcie. konczę....dziekuje za zainteresowanie

Gość on cię chyba
jendnak nie wsparł... :D

Gość a co jeśli partner/ka
uważa, że seks jest zwierzęcy i brzydzi się nim? Ale od czasu do czasu ma ochotę... raz w miesiącu albo raz na kwartał...

Gość to masz przerąbane
bo na ma poważny problem natury psychologicznej

ale czy to uleczalne?

Gość to masz przerąbane
może się da namówić na wizytę w poradni próbuj stamtąd już pokieruja gdzie trzeba

nic z tego nigdzie pójdzie :-(

Gość optymista to nie jesteś
próbuj, namawiaj, dużo przytulaj i całuj mów komplementy, podziwiaj a dopiero potem stań się pesymistą

ale ja to robię już od dziesięciu lat

jej a mnie mąż nawet nie przytuli od tak sobie chyba że ja sie przykleje do niego. Ile to razy mówiłam z etak bardzo bym chciałą usłyszeć coś miłego Uslyszeć kocham ci by mnie przytulił pocałowal od tak sobie la eja mówie a on robi swoje tzn nic nie robi. Mam dośc tego ja uwazam ze to ż emam obrączke nic nie znaczy kobiete trzeba cały czas zdobywać my chyba do tego jesteśmy stworzone

kurde to ja mam szczescie,jestem 15 latek po slubie i mam meza strasznego pieszczocha,bez cycusia tez nie umie zyc,przejsc koło mnie nie moze spokojnie,musi przytulic,pocałowac,choc suteczka dotknac...moge powiedziec ze z latami jest coraz lepiej w tych sprawach :) (chociaz myslalam ze bedzie coraz mniej bo to lata,rutyna,przyzwyczajenie a jednak fakty sa inne) a teraz lece meza pielegnowac bo mi zachorzal biedaczek,zycze powodzenia i pozdrawiam🖐️

Gość aldonkaboo
A potem jeden z drugim dziwia sie dlaczego gdy ktos wykaze nam zainteresowanie lgniemy do niego..Kobieta nie zdradza dla pieniedzy jak twierdzi moj maz, ale dlatego , że szuka akceptacji, adoracji, poczucia, ze jest pozadana. Ale facet mysli, ze jak juz jest po slubie to po co sie wysilac.

Gość aldonkaboo
zaden nick nie wchodzi- super masz wierszyk w swoim poscie, mozna wiedziec czyjego autorstwa?

Gość pomoralizuję
Kobiety mają swoje potrzeby - często dziwne dla mężczyzn i odwrotnie spróbujcie Panie np przez kilka tygodni spełniać ich potrzeby większość panów się odwazjemnia pięknie :) Przynajmniej mój. A teraz tak sobie już tylko "bezinteresownie" robimy przyjemności. i jest sielanka :)

aldonkaboo --------> PRELUDIA Kazimierz Przerwa-Tetmajer XXXV Mów do mnie jeszcze... Za taką rozmową tęskniłem lata... Każde Twoje słowo słodkie w mym sercu wywołuje dreszcze -- mów do mnie jeszcze... Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą słowa twe dziwnie poją i kołyszą, jak kwiatem, każdym słowem twym się pieszczę - mów do mnie jeszcze... Powrót na początek strony.

problem w tym, że ta druga strona "nie widzi", że ja daję, daję i daję i wcale nie się nie odwdzięcza

Gość musisz czuć się okropnie
rozumiem, takie poczucie że się rzuca wszystko co najlepsze w studnię bez dna Współczuję :( , ale chyba rady przez net nic nie dadzą. Rozmawiaj z nią mimo tego zniechęcenia, chyba ze juz sił brak

do przedmowczyni..mam kolezanke ktora mowi własnie ze ma juz dosc uwodzenia wlasnego meza...tez chce choc raz poczuc sie kobieta,kochana,zdobywana...a jesli ona nie zaaranzuje a mowiac brutalnie na niego nie wejdzie to nie ma nic,ani seksu,ani czułosci

jestem kobietą :-) problem w tym, że ja nawet kosza dostaję jak się "rzucam" i w końcu powiedziałam dość tego poniżania się ale to ja cierpię a on się pewnie cieszy, bo ma święty spokój

Gość strasznie współczuję
ale nie umiem nic poradzić

Gość ręka w nocniku
a co jeśli partnerka- to tu dużo mówić mam to samo:( ja sie ponizam i nic z tego nie mam. A jak się uniosę honorem to sie cieszy bo ma spokoj. Dokładnie jak u ciebie. A wystarczy kochać.... i pokazywać to uczucie. I może być tak pięknie.

Gość aldonkaboo
dzieki, bardzo mis ie podoba

Gość a może viagrę
ukradkiem zapodać?

Gość dobieram sie do niego....
a tak żeście na " yhjdy" nadawały! Pewnie dojrzały facet i wiedział co pisze. Też czasem mam ochote się tak normalnie wyżyc z kims kto by tego chciał i ze wzajemnościa oczywiście!

Gość wiesz dla kilku
orgazmów nie warto rozwalać małżeństwa, jeśli są szansę na ten zwiazek

Gość dobieram sie do niego....
a kto mówi, zę rozwalać małżeństwo! dziewczyno!!!!!!! Chwilka zapomnienia i ....powrot do domu.

Gość wiesz dla kilku
zdradzałam męża - tak właśnie jak piszesz też tak beztrosko dostałam za to tak od losu po łbie, że nikomu nie życzę ale widocznie każdy musi sam się przekonać że nie ma tak - hop i powót do domu

mój mi nawet zaproponował, żebym sobie znalazła kochanka to się nazywa wspaniałomyślność :o