Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona18

Jakie tab. anty. na początek......?

Polecane posty

Mam pytanie chce zacząć brać tabletki mam 18 lat i nie wiem jakie będą dobre, bo słyszałam, że po noich się tyje a ja nieche przytyć, dlatego boje się zacząć brać.

wiem z różnych źródeł że po regulonie się bardzo tyje jesteś jak napompowana :O może lekarz doradzi Ci pigułkę nowej generacji czyli Jasmin jeśli masz problemy z cerą to może Diane 35? ja od wielu lat biorę cilest i jestem bardzo zadowolona :)

No ja właśnie jutro idę do lekarza. Zobaczę co mi doradzi ale trochę się boję.

Gość amelia81
na kazda kobiete te same tabletki działaja inaczej. jedna bedzie zadowolona, bo nie odczuje zadnych działan niepozadanych, inna bedzie zdecydoana je odstawić, bo będzie miała wszelkie skutki uboczne!Jesteśmy królikami doświadczalnymi, musimy wypróbować na sobie żeby się przekonać. Ja osobiście biorę Yasminelle!

Gość doda-ajj
jeśli masz np problemy z włoskami na łydkach,przetłuszczającą się skórą ,włosami,to polecam spróbować albo spytać o Diane,dużo o niej piszą,czasem dobrego lub złego,ale osobiscie to sa jedyne tabletki po jakich dobrze sie czuje.

Gość diane są najgorsze
mają mnóstwo hormonów i śa to tabletki głównie na poprawienie cery i innnych problemów a antykoncepcja to tak przy okazji jesli mozna to tak ująć... wiem ze duzo kobiet jest nie zadowolonych z Diane! ale mysle ze ginb powinien zrobic Ci badania (ja miałam i zapisał mi novynette - najmniej hormonów) i pamietaj to co jest dobre dla jednej ni ekoniecznie jest dobre dla drugiej