Convalia 0 Napisano Maj 9, 2007 Czesc! Sluchajcie, od poltora roku biore Yasmin, wczoraj bylam u ginekologa, i z uwagi, ze jestem mloda (22 lata) zmienil mi na Minisiston (zawiera mniejsza dawke hormonow). Czy wiecie cos na jego temat? Ja po Yasmin kiepsko sie czulam, wpadalam w jakies doły, płakałam. Poza tym urosły mi piersi. Co mnie strasznie wkurza, bo pomimo ze jestem szczupla mialam swoje naturalne sredniej wielkosci piersi. Nie chce juz wiekszych. Ja wiem, ze wiekszosc kobiet chce, zeby urosly, ale ja tego nie potrzebuje, jak zawsze byly jedrne, teraz zaczely troche zwisac. Jaki jeste ten Minisistion? Jakie macie doswiadczenia? Dzieki za odp. i pozdrawiam! M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to jest y Napisano Maj 9, 2007 nie słyszałam o takich tabletkach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolu22 Napisano Maj 9, 2007 mozesz tutaj sobie poczytac http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31160630&a=31261816 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AN_ 998 Napisano Sierpień 31, 2007 minisiston bralam 4 lata, ale moja gin zmienila mi na Yasminelle bo to nowosc i z malą dawką hormonów. Niedlugo zaczynam 2 op. i jest oki trochę odpuchlam bo minisiston zatzrymywal mi wobe w organizmie. A z tego co wiem to minisiston jest wiele lat starszym lekiem od nawet Yasmin. Więc sprawdz sklad Yasmin i minisiston. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lunka.l.l. Napisano Sierpień 31, 2007 ja brałam minisiston jakieś osiem lat temu przez półtora roku, dla mnie były super, żadnych skutków ubocznych, po odstawieniu urodziłam dwójkę dzieci i teraz znów powróciłam do nich, ale dopiero jestem na początku pierwszego opakowania. Sama chciałam wrócić własnie do nich, uważam że już tyle czasu są na rynku że można było się przekonać jakie tak na prawdę mają działania niepożądane, a wszystkie tabletki tzw. Nowości, niestety tak do końca nie są poznane, jesteśmy jakby królikami doświadczalnymi, tak zresztą jest z dużą ilością leków które po pewnym czasie są wycofywane gdyż nie działają jednak w pełni bezpiecznie. Niestety. Przynajmniej ja tak uważam ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga22 Napisano Sierpień 31, 2007 no hej mi yasmin słuzyła ale ostatnio pojawiły mi sie tradzik na twarzy to był ich skutek uboczny tak mi dermatolog powiedział wiec odłozyłam i za miesiac wracam do pigułek ale mocniejszych pozatym 1,5 roku je brałm i nic sie nie działo a pigułki juz biore 3 lata wiec widocznie te tabletki nie były dla nas dobrze dobrane pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach