Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinnnnaa

Co bedzie jak odstawie Yasmin??????????????????

Polecane posty

Gość Ewelinnnnaa

Dziewczyny od okolo 2 lat biore Yasmin nie stosujac w tym czasie zadnej przerwy.Ostatnio zastanawialam sie nad zrobieniem przerwy w przyjmowaniu tabletek,ale nie wiem jak na to zareaguje moj organizm.Czy skutki uboczne po odstawieniu moga byc podobne jak przy poczatkowym przyjmowaniu Yasmin?Bo jesli tak,to czeka mnie okropny okres czasu.

Gość lolu22
ja raz zrobilam sobie miesieczna przerwe (biore cilest)i szczerze mowiac zaluje. no chyba ze planujesz odstawic tabletki na dluzszy okres np. pol roku albo wogole

ja odstawiłam Rigevidon 4 miesiące temu tez po 2 latach brania (w miedzyczasie zrobilam miesiac przerwy po roku) oprócz wysypu pryszczy na twarzy nic złego się nie stało :P a dodam, że NIGDY nie miałam problemu z pryszczami nawet jeszcze przed braniem tabsów :P no ale juz pomału to wyleczyłam a jeśli chodzi o ogólne samopoczucie to po odstawieniu jest o niebooo lepiej ;) libido mam dalej takie jak zawsze tzn baaardzo wysokie ale takie też miałam jak brałam tabletki dostałam już 3 okresy beztabletkowe , w 27, 32 i 33 dniu cyklu a teraz czekam na 4 ale to zależy tylko i wyłącznie od organizmu i nie wiadomo jak Ty zareagujesz ;)

Gość nie rozumiem .
ja w sumie nie na temat, ale się w sprawie libido odezwę - ja też miałam zawsze bardzo wysokie, żadne tabletki mi go nie obniżały (brałam ok. 5 lat) dopiero jak przeszłam na marvelon (dwa lata temu) to poleciało na łeb an szyję :o po prostu zero bezwględne :o teraz biorę ostatnie opakowanie marvelonu i zastanawiam się nad nowymi tabletkami.

Gość Ewelinnnnaa
no ja chce odstwic na dluzszy okres czasu pol roku albo wiecej

Gość lolu22
a to spoko:) bo wlasnie lekarz mnie skrzyczal ze zrobilam sobie miesieczna przerwe , powiedzial ze jak juz robic to na dluzej. a jakie ja mialam objawy- wysyp pryszczy ale na szczescie tylko na plecach, niegrozny guz w piersi ( i zreszta bardzo bolace piersi), pierwszy okres byl bardzo bolesny, dlugi i krwisty, no i niewiem czy to ma jakis zwiazek czy nie (wczesniej bylo ok) mam jajnik o charakterze policystycznym. no i przez ten miesiac bez tabletek tak od polowy cyklu leciala ze mnie jakby woda