Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem.....

Prosze pomozcie wybrac imie dla corci!!!Nie moge sie zdecydowac !!

Polecane posty

mi tez sie nela podoba, a nie jest to moze skrot od kornelia albo jakiegos jeszcze innego imienia? iwanka tez mi sie bardzo podoba :) a poza tym to martyna. mam kolezanke o imieniu lilianna, tez bardzo ladne. nie wiecie moze czy istnieje takie imie jak malena? (nie maRlena, malena)

stella to jest kamien nagrobny :) wiem, ze w zyciu nie nazwe corki tak oklepanie jak julia, nikola, oliwia, wiktoria + ania, kasia, magda, asia...

Gość he rtyu
mnie sie z psem nie kojarzy i to chyba najważniejsze, zreszto kazdy ma swój gust !! a syna nazwałabym Stas i byłoby Staś i Nel:) ja mam na imię ania i jakos to znosze:classic_cool:

Gość pomarańczowa pomarańczka
Moje ulubione imiona żeńskie to Lena, Małgosia i Alicja. :)

Nela to zdrobnienie od Aniela, Kornelia, Helena (ale to chyba raczej Lena) lub Eleonora.

Gość Hankaskakanka
Istnieje Melania, czyli Mela ;) Ale ja stawiam na Hanna Ja jestem Hanka a maluszek Hania.

he rtyu ---> nie chcialam urazic, jakos to imie mi po prostu nie lezy:) Ja mam na imie Agata, kiedys mi sie nie podobalo ale jakos je polubilam. Bardzo lubie tez imie Daria.

A mi się podobają tradycyjne imiona - Aniela, Marysia, Zosia, Bogumiła.

Gość ULLLAAALLLAAAAA
Ja mam na imie Diana i kiedyś bardzo nie lubiłam tego imienia, wszyscy powtarzali księżniczka Diana, księżna Diana itd... nienawidze tego

cioccolata 🖐️ sorry, za przekręcenie nicka :P jakoś nie zwracam uwagi na takie pierdy, moje dziecko też ma oryginalne imię (czasami mnie pytają czy to już nazwisko :P ), więc dla mnie osobiście, to nie byłby żaden problem :D

Gość Olga i Tomasz
czyli Oleńka, Ola, Oleczka a na dokładkę Tomasz, Tomaszek, Tomciuś, Tomcio Ja takie imiona dałam moim czortom :)

Gość koc
gdzie imiona polskie ?

spoko, nie ma problemu, tak w ogole to stella tez jest calkiem ladnym imieniem... chcialabym tylko wiedziec czy MALENA istnieje?

.. Daj jej na imię Malwina to piękne i zdolne kobiety, rozsądne.. i co podstawa żadkie imię... więc nie powinno sie powtórzyć;)))

Gość koc
nie.

zwykłe i takie nijakie.. mam stycznaośc z martami w końcu jestem nauczycielką.. nie za ciekawe z charaKTERU

Gość pomarańczowa pomarańczka
jak już pisałam wcześniej, mnie bardzo podoba się imię Lena, ma w sobie jakiś niezwykły urok:) poza tym lubię imię Małgosia, można fajnie je zdrabniać (Gośka, Gosiaczek, Małgonia itp...), Alicja też całkiem fajne, Joasia to też jedno z moich ulubionych.

a mzoe- Li dia skrót do lilka..:)) nie wiem może zrobimy listę Paulina:> zwykłe... aaaa może Zuzanna... Gabryjela ... Kinga... to jak:> które w am się podoba.. ja i tak stawaim na Malwina

Gość koc
Paulinka ----uroczo :)