Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadekkk

czy dziewczyna która w wieku 22 lat miała 4 partnerów seksualnych..

Polecane posty

Gość jadekkk

jest godna zaufania?? kocham ją ale gdy mi o tym powiedziała to poczułem jakis niesmak,niedługo zamierzamy zacząć współżycie

Gość niepotrzebnie ci powiedziala
teraz bedzie pokutowac za swoja szczerosc. moim zdaniem to sporo, ale to wszystko zalezy od sytuacji, czlowieka, nie mozna uogolniac. jesli jest uczciwa i szcera - a chyba jest skoro ci powiedziala co? -to w czym problem?

Gość to puszczalska

a ty ile miałeś kobiet? Poza tym skoro ją kochasz i jest wam dobrze to w czym problem?

Gość jadekkk
Jeszcze nie miałem kobiety. Jestem prawiczkiem.

chyba ty ja znasz lepiej niz my:) pogadaj z nia, tylko delikatnie tak zebys jej nie urazil to moze sie czegos doweisz. mozesz jej powiedziec ze jak kazdy facet poczules sie zazdrosny, ze cie to zabolalo na przyklad, ale nie byla wtedy z toba, wiec nie mozesz sie czepiac.

Gość dfjibrsea
jak nie potrzebnie powiedziała?...takie rzeczy trzeba mówić jeśli sie z kims jest na powaznie....moze była jakąś dziwka to co tez nie ma mówić bo po co?....skoro miała tylu partnerów to ską wiesz ze jest zdrowa?

Jak masz na nią ochotę to skorzystaj. Potem może odejść do następnego i on będzie piątym a Ty nadal zostaniesz prawiczkiem, więc korzystaj z chwili :)

Gość jadekkk
mam tyle samo lat co ona,nie miałbym nic przeciwko gdyby nie była dziewicą bo ją kocham ale to że miała 4 facetów..... boje się że ma skłonność do skoków w bok:(

Gość lody tabakowo-mięczkowe
oj boże wielkie mi co 2 pierwszych miała w glupim , cielęcym wieku 16-17 lat , gdzie najwspanialszym wyróżnieniem jest , jak chłopak cie złapie za cycki - mieliśmy w klasie taką jedną z dużymi cyckami , juz w wieku 12 lat - i starsi koledzy co chwile ją gdzieś po kątach obmacywali - cała reszta była zielona z zazdrości , mozecie sobie mówić co chcecie :Poczywiscie sie nazywało że dziwka i lafirynda , ale zazdrosć była widoczna gołym okiem a potem sie zakochała , była zkolesiem jakis czas , potem zerwali , potem był drugi to nie jest jakas zastraszająca liczba - sporo , ale ujdzie

i teraz masz do niej cicha pretensje ze jest bardziej doswiadczona niz ty? facet, ludziom sie roznie zycie uklada. poza tym moze ona liczyla tych z ktorymi pozwolila sobie na jakies pieszczoty a nie na stosunek? najwazniejsze jakim ona jest czlowiekiem, jaka jest dla ciebie, a nie ilu miala partnerow. moze liczba 10 w wieku 22 lat zaniepokoilaby mnie ale 4 to chyba jeszcze nie tragedia.

Gość eeeep
Nie jest :) 4 partnerów ? Wyobraz sobie jak poci sie z rozkoszy pod kazdym z nich ... Jak wyobraza sobie któregos z nich kochajac sie z Toba ... Którys z nich na pewno mial wiekszego ... którys byl ladniejszy ... którys lepiej zbudowany ... znajdz dziewice :)

Gość jadekkk
przyznala mi sie jeszcze do tego ze lubi sikac do wanny bo wtedy ma pianke... chyba z nia cos nie tak

Stary słuchaj, ja miałem 4 związki, 3 z nich były dwumiesięczne a ostatni półtoraroczny i nadal jestem prawiczkiem i nie płaczę z tego powodu. Jak teraz przyjdzie jakaś to skorzystam z chwili i nie będę rozpaczał, ale jak będzie dziewicą to będę przy niej aż nie zdradzi. Życie jest kurewskie, matka natura to kurwa i niestety musimy żyć zgodnie z nią. Jak będziesz tak rozpaczał i czekał to zeżre Cię psychika i potem nic z Ciebie nie będzie więc bierz babę do łóżka i pokaż jej jakiś macho, chyba że czekasz na jakąś upragnioną co z Tobą do łóżka pójdzie po ślubie, ale na taką to dzisiaj ciężko trafić.

Gość jadekkk
wczoraj dużo rozmawialiśmy na ten temat,powiedziała że uprawiała seks orlany i analny i że dla niej to normalne sprawy,boje się że mogę nie sprostać jej wymaganiom

dfjibrsea a skad wiesz ze ty jestes zdrowy/ zdrowa? moze ci w szpitalu czyms zarazili? a powaznie zbadac sie zawsze warto ale nie rob z dziewczyny dziwki. a mowie ze niepotrzebnie mowila bo teraz moze sie skonczyc jej zwiazek bo koles sobie wmowi z twoja pomoca ze to dziwka. powiedziala wiec jest uczciwa pod tym wzgledem i to nalezy zaliczyc na plus. najwazniejsze jakim jest czlowiekiem. ja znam jedna ktora miala do tej pory 1 partnera a ma 31 lat i bawila sie w sznatazowanie faceta ktory chcial odejsc. i co ta jest lepsza?

Gość to malo

Gość jadekkk
ty sie pode mnie podszywasz ,TO JEST NIELEGALNE ZGŁOSZE TO NA POLICJE!!!!!

Gość jasne
a tu są same cnotki niewydymki i prawiczkowie co to swój pierwszy raz mieli w wieku 30 lat po ślubie, który nastał po 10 latach znajomości.

Gość jadekkk
nie chce czekać do ślubu, nie to chodzi,jednego lub dwóch przede mną bym zaakceptował ale więcej to już mi wydaje troche dziwne

Gość jadekkk
a w pokoju ma ołtarzyk na którym pali kadzidełka i czci boskiego Rocco Siffrediego

Gość jadekkk
Czy jeżeli mam 11-cm penisa to jest szansa, że żaden z jej poprzednich partnerów nie miał dłuższego?

Gość jadekkk
Jakies kreatury puste jak murzynskie tam-tamy tu sie wpisuja, zero inteligencji i kultury!

to jej powiedz ze przekroczyla twoj prywatny limit. kopnie cie laska w tylek i nie bedziesz mial problemow

Gość jadekkk
Ktoś się pode mnie podszywa,niestety

Gość Moja dziewczyna..
miała 6 fcaetów przede mną i nie robię jej z tego powody żadnych wyrzutów,normalne jest że dziewczyny traca dziewictwo w wieku 15 lat,wolę doświadczone one wiedzą jak sprawić przyjemność facetowi

Gość hmmmm dla mnie
ludzie ponizej 19 roku zycia w lozku to porazka. ale ja naleze do innego pokolenia niz wy. mam 27 lat i za moich czasow nie szlo sie do lozka po miesiacu znajomosci. i jak ludzie pozwalali sobie na pieszczoty to juz bylo duzo. a teraz dzieci ida lozka, potem dzieci maja dzieci i tak sobie schrzaniaja zycie. 15lataka to jeszcze nie wie do czego sluzy sex.

Gość dzieciak z Ciebie
ze takie pytania zadajesz!!! aco to ma do rzeczy ilu miała przed Toba? Ubyło jej coś? nie ma reki albo nogi?

Gość a podobno to
dziewczyny są takie święte a tylko faceci zaliczają co popadnie:D