Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadekkk

czy dziewczyna która w wieku 22 lat miała 4 partnerów seksualnych..

Polecane posty

Gość hmmmm dla mnie
i co ma do zaoferowania 15 czy 16 latek jako partner? wspolne czytanie komiksu? paranoja

Gość moja kumpela 18 lat
wylądowała z facetem w łóżku po kilku godzinach znajomosći na imprezie,,bez zabezpieczenia,na szczęscie nie zaszła w ciążę

Gość hmmmm dla mnie
tak to jest jak sie dzieci bawia w doroslych

Gość niepotrzebnie ci powiedziala
widzisz jadekkk? ta 18stka to dziwka.

Gość do hmm dla mnie
"hmm dla mnie" - ja jestem z tego samego pokolenia, co Ty, rocznik '80, dziewictwo straciłam w wieku 17 lat i ani nie uważam się za dziwkę, ani nie zaszłam w niechcianą ciążę - troche za mocno przygeneralizowałaś. Poza tym - nie zauważyłam znaczącej zmiany w inicjacji seksualnej między okresem, kiedy my miałyśmy po 17 lat a dzisiejszymi 17-to latkami. Nie zmieniło się wcale wiele. Do autora - a w czym Ci to przeszkadza?

Gość ja tez mam 27 lat
i jednak uwazam ze panny sypiajace z facetami w wieku 17 lat to takie male puszczalskie lale. i ze robilyscie to po to zeby utrzymac faceta za wszelka cene. moja dziewczyna miala 20 lat jak sie po raz pierwszy kochalismy po 2 latach znajomosci. i za to ja cenie. no ale ona oprocz niesamowitej urody ma jeszcze wspaniala osobowosc i nigdy nie musiala w ten sposob trzymac faceta przy sobie. dodam ze jesli chodzi o mnie to nie wymagalem oczywiscie od niej "dowodu milosci" itp. Takie dziewczyny, kobiety maja prawdziwa wartosc. Acha i w sierpniu jest nasz slub i wesele.

Gość hmmm dla mnie
przeszkadza, nie przeszkadza. uwazam to po prostu za niepowazna decyzje. ty nie zaszlas, dziewczyna mego kumpla zaszla. i co uwazasz ze tamten chlopak byl na tyle odpowiedzialny zeby z nim sie kochac w tak mlodym wieku? ze gdybyscie wpadli bylibyscie ze soba szczesliwi do tej pory? a dziecko? obowiazek wychowywania spadlby na waszych rodzicow? zadne zabezpieczenie nie daje 100% pewnosci. a tu nie chodzi o to by myslec nic sie nie stanie, mi sie nie przydarzy tylko by miec pewnosc ze jesli sie stanie, to wszystko bedzie w porzadku i nikomu nie bedzie z tym zle, ze to jest kobieta/mezczyzna z ktorym jestem w stanie wychowac dizecko na porzadnego czlowieka. inaczej jest to wg mnie elementarny brak odpowiedzialnosci. jeszcze jedno - a sadzisz ze jestes do seksu dojrzala teraz bardziej niz 10 lat temu?

Gość popieram w 100
sex to wyraz milosci a nie zabawa dla gowniarzy.

Faceci to sobie mogą bzykac,a kobiety to zaraz dziwkami sie zwie :-O Fataaaalnie.No i co z tego ilu miała?Jak się okażesz gamoniem to będzie miała na koncie piatego,może stąd się właśnie wzieli pozostali czterej?

Gość do zlosliwcow
A kim wy jestescie zeby oceniac? to czy przespala sie w wieku 17 czy 20 lat decyduje o tym jakim jest czlowiekiem? wy, bando obludnikow - ja tez... nie dala ci wczesniej, wiec wysnuwasz teraz teorie o jej nieskazitelnej czystosci i twoim ogromnym szacunku do tego ze czekales 2 lata? mowisz ze przespala sie aby zatrzymac faceta? znasz ja? ja stracilam cnote w wieku niewiele ponad 17 lat z czlowiekiem z ktorym jestem do tej pory - byl jedynym z ktorym spalam - jestem mala puszczalska lala? hmmm - nie wiem jak poprzedniczce, ale mi z moja decyzja ani nie bylo ani nie jest zle - a chyba o mnie tu chodzi.

Gość do hmm dla mnie
polemizować mi sie nie chce. tlumaczyc takze nie - nie uważam, żebym miała z czego. do "do zlosliwcow" - dziekuje za obrone :) ale nie czuje sie skrzywdzona postami wyżej. "ja tez mam 27 lat" - nie podejrzewam, żebys byl tu szczery w tym co mowisz :) nazywasz mnie puszczalską lalą? :) gratuluje "hmm dla mnie" - polemika z toba wydawalaby sie juz chyba ciekawsza, nie sprzeczam sie z argumentami, ale nie uwazam także, że powinnam być poddawana osądom i ocenie - nikt z was nie pyta, dlaczego i jak podjelam taka decyzje - no tak, to was nie obchodzi, a ja z kolei nie zamierzam sie tlumaczyc - jak napisalam na poczatku. ale wydaje Ci sie, że wszystko jest czarne lub białe?

Gość hmm dla mnie
a czy ja cie oceniam? po prostu mam inne zdanie na ten temat wiec napisalam.

Gość do hmm dla mnie
ocena i osądy faktycznie dotyczyły bardziej "ja tez mam 27 lat ", nie Ciebie - wybacz. Tak czy siak, uważam, że nic nie jest czarne lub białe, rózne decyzje podejmuje sie w różnych okolicznosciach. Mozna by rozmawiać o poszczególnych przypadkach i o tych można wydawać osądy. Generalizować w takich kwestiach jednak się nie powinno. To właśnie moje zdanie :)

Gość hmm dla mnie
a tu sie z Toba zgodze:)

{ Tak czy siak, uważam, że nic nie jest czarne lub białe, } Trochę to głupio się czyta. :o Pisze się że \"nie wszystko jest czarne lub białe\".

Gość Puffcia
hejka:-)) Czytajac nie ktore wypowiedzi stwierdzam ze jesli facet lu dziewczyna jak to woli mial przed tabą sporo partnerow.I jest z toba a czujesz ze cos wiecej doniego czujesz nic lubie i smaczek na jego tyleczek to powiedz mu zeby cie niekrzywdzil jesli jestes jego kolejna tymczasową.Lub zagraj tak jak ja na początku swego 6letniego zwiazku.Czulam ze moj facet to ten i serce mi tez to podpowiadalo!Ale balam sie jego i jego przyszlosci!Abylo czego sie bac bylam mloda 20latka i udawal ze niebiore napowaznie tego zwiazku i niepokazywalm swoich uczuc!!Oczywiscie byla mu wierna!!I on zacza sie bac ze mnie strac ze odejde i staral sie bardzo!!Sproboj!!

Gość Puffcia
Do dupy lenina:-)) 22 latka jest mloda ale jesli jej sie pokaze ze musi sie bardzie postarac!!To uwierz mi dzial na 100%

Gość Puffcia
Mietek:-)) kazda bajka ma moral

Gość Puffcia
hmmm!!Mialm 20 lat teraz ma 25 i niepowiem ze bylam super grzeczna dziewczynką kazdy ma swoje chwile szalenstwa!!Czy wedlug cie 4 partnerow to duzo!!Niesadze i niesadze ze bles materacem!!

{ Czy wedlug cie 4 partnerow to duzo! ] W wieku 22 lat ? Dawno to było.. więc się nie wypowiem.

Gość Puffcia
I jeszcze jedno napewno miales 20 lat i co powiesz ze miales 3 dziewczynki w swoim zyciu i byles super poprawnym grzecznym facetem???.Czasem jest tak ze plotka budzi plotke i czasmi kozuje sie ze ktos naprawde byl niewinny!!

Gość Puffcia
HEHEHEH:-)) Mietek ale duzego ptaszka masz i to sie liczy pozdrawiam

Gość Puffcia
Chyba jestes koscielnym!!Albo nalezysz do mocheretow!!Czyli wedlug ciebie czeba ja patepic i na stos!!Zle i Niepoprawnie jak to mowi spurrr niania:-))

Gość opuncja figowa
To ja mam pytanie:jak to zatem jest? 22 lata- 2 partnerów seksualnych-fajna dziewczyna 22 lata-4 part. seks.-szmata 25 lat-4 partnerów seks.-fajna dziewczynya 25lat-7 partnerów -szmata itd. tak? :D idę się pochlastac -mieszcze się w przedziale tych gorszych:D

Gość Puffcia
Mietek:-)) Niepij spirytusa lepiej redbula i dostaniesz skrzydel!!Koles ma chyba problem albo ktos mu nagadal bzdur albo boi sie zdrady!!Niech zagra wariata!!

Gość wiśnióweczka
ja miałam więcej niż 4 partnerów w wieku 22 lat, a mój mąz 1 partnerke i jakoś byłam i jestem do tej pory godna zaufania...bardziej sie boje ze to mój mąz własnie sie "nie wyszalał"..

Gość równo 27 latek
i 2 partnerów s. Faceci, co byście o mnie pomyśleli?

Gość ja nic nie rozumiem
dla mnie to zwykla zdzira, ja bym sie trzymal od takiej z daleka na twoim miejscu

Gość równo 27 latek
Sama nie wiem. Z jednej stronyfaceci najeżdżają na "starsze" dziewice, z drugiej chcąwłaśnie dziewic. Jakbyście zareagowali, gdyby wasza kobieta miała 2 partnerów w wieku 27 lat?