Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadekkk

czy dziewczyna która w wieku 22 lat miała 4 partnerów seksualnych..

Polecane posty

Gość równo 27 latek
up

Moim zdaniem najważniejsze było to co napisałeś na początku..że ją kochasz, a możesz to trochę popsuć zastanawiając sie nad takimi sprawami...i w ogóle się tym nie spinaj bo rzeczywiście może się okazać, że nie sprostasz bo wciąż będziesz się zastanawiał czy poprzednicy byli lepsi (jeżeli istnieje taka skala).

Rzuc ja, rzuc ja, jak miala tylko 4 to znaczy ze musi z niej byc niezly kaszalot :P

drogi autorze topiku. Jesli ja kochasz to co ciebie obchodzi co ona robila jak ciebie nie znala? podejrzewam ze obudzila sie w tobie meska szowinistyczna swinia i sie wciekasz ze nie bedziesz pierwszy. jedna z moich kolezanek na pytanie chlopaka powiedziala ze jak byla w pieluszkasz usiadla na smoczek. glupie pytanie glupia odpowiedz.

Gość hooynia
4 w wieku 22 lat to nie tak zle, zakladajac ze zaczela sie umawiac majac 18 to wypada 1 na rok. dla mnie normalka. wazne jakie ma podejscie do seksu i zwiazku, jesli to byly przelotne szybkie numerki to bym jej nie ufal, jak jednak z kazdym laczyl ja zwiazek i chciala czegos wiecej, ale faceci uciekali od niej bo bali sie zaangazowac, to nie jej wina. 4 nie jest zle jak na 22 lata. ani duzo, ani malo

Gość równo 27 latek
nikt się nie wypowie?

Gość kraweirot
4 partnerow w wieku 22 lat to nie jest duzo!! ty sie lecz jak jestes w takim wieku prawiczek to chyba ona powinna od ciebie uciekac!!

Gość betway
Bardzo dziwni ludzie tu pisują. Sami święci. Najlepiej byc nieszczerym, klamac ile wlezie wtedy jest fajnie. Zyje sie w błogiej niewiedzy. Jestesmy tylko ludzmi a nie robotami, kazdy jest inny i nie nam oceniac.

Gość równo 27 latek
nie jestem święta poproszę o opinię!

Gość blondynki sa ladne
mialem tylko 3 kobiety w zyciu. Nie zaluje niczego los dal mi taka ze inne moga nie istniec!!!!!!!!!!!!!