Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy może tak

Psycholog namawia mnie do przestępstwa.

Polecane posty

Gość czy może tak

Mówi, że skoro nigdzie nie mogę znaleźć pracy, to powinienem udzielać korepetycji "na czarno". Czy psycholog może nakłaniać mnie do popełnienia przestępstwa? W końcu praca "na czarno" to przestępstwo!

Gość fajansiara
wszyscy udzielaja korepetycji na czarno nie bądx taka wielce praworzadna , nie przesadzaj

Gość czy może tak
A jak ktoś mnie podkabluje? :-O

Gość koc
zgłoś swojego psychologa na policje z zawiadomieniem o popełnienu przestępstwa ---hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Gość czy może tak
Nie śmiej się! Ja mówię poważnie! :-O

korepetycje to super sprawa. sama takich udzelam juz od wielu lat. dawno chcialam z tym skonczyc ale mi nie pozwalaja moi uczniowie ;) sama sobie wybierasz godziny zajec, stawke - na prawde mozna niezle na tym zarobic - jak studiowalam to z korepetycji zylam i odkladalam kase bardzo polecam a jesli chodzi o odprowadzanie podtakow to bys musiala pracowac kilka godzin dziennie zeby zostalo Ci cos po ich odprowadzeniu - bo trzebaby bylo zalozyc dzialalnosc gospodarcza i placic co miesiac

Gość koc
czy może tak---- ja też całkiem serio hahahahah

Gość espanolattt
Szkoda tylko, ze korepytycji udzielaja ludzie, ktorzy nawet nie maja podstawowych kwalifikacji. Mysla, ze jak przerobili w szkole ksiazke upper-intermediate(w przypadku angielskiego), to wszystko wiedza i moge uczyc. Czesto te korepetycje polegaja na 'ryciu' gramatyki i uczen i tak g... wie i nie potrafi sie wyslowic. Macie czyste sumienie, ze tak wyciagacie kase??