Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do chlopakow

pytanie do chlopakow

Polecane posty

jak dziewczyna wam pisze rzeczy np ze chcialaby zebyscie ja popiescili zrobili to co lubi itd to co soebie yslicie podnieca was to robicie to bardzo chetnie i nie mozecie sie doczekac kiedy to sie stanie czy raczej podchodzicuie do tego z niechecia boze znowu musze to robic jak mi sie nie chce i robicie to tylko dla niej bo wieceie ze jej tak dobrze czy raczej odmawiacie kiedy wam sie nie chce?? jak to z wami jest??

jest tu w ogole jakis chlopak??

Chłopcy o takich rzeczach niewiele wiedzą - prędzej mężczyźni ...

bo chyba pytanie nie jest trudne

no to mezczyzni wypowiadjcie sie:)

Gość mężczyźni
Nie teraz, kobieto ! Mecz jest ! Idź, piwa przynieś !

hehe

Gość a co to merhaba
no wezcie cos napiszcie bo nie wieze ze nie ma tu chlopakow

no wlasnie

Gość szewc
chłopaki to drewniane gwoździe prostują, a w temacie to chłopaki myślą tylko o tym żeby zamoczyć

Gość xlord
Kotku, jeśli chłopak Cię kocha to chce Ci sprawić przyjemność i nie myśli "o boże, ta znowu taka niewyżyta". Największym komplementem jest dla niego to, że na Ciebie działa i że chcesz, żeby to właśnie z nim było Ci przyjemnie. I uwierz, że nie może się doczekać, kiedy w końcu będzie :]

xlord tez tak mysle ale chceialm zapytac innych o ich zdanie i co oni mysla na ten temat;p a tak w ogole to ty chlopak czy dziewczyna??

Jak moja lasia chce bym jej macał tak to jej macam tak jak chce. Jeśli ja chcę jej macać inaczej, to macam inaczej a potem tak jak Ona chce. Ogólnie to jest fajnie. A taki chłopak, który nie chce macać dziewczyny tak jak Ona chce, bez poważnej przyczyny to jakiś nie teges i trzeba go wymienić na lepszy model. Najpierw jednak przydałaby się poważna rozmowa. Zadowolenie z seksu to podstawa!!!!

Gość xlord
Chłopak, od pół roku tłumaczący to samo swojej dziewczynie :]

Gość ernihh
jesli sie kocha te druga osobe to mysl o robieniu dobrze jej przyprawia o dobry humor... lecz jesli prosisz faceta o to a on do ciebie podchodzi jak do miesa( sapie albo sie juz 10 raz pod rzad wykreca) to sie zastanow. Ja moja dziewczyne bardzo kochalem, bylem na jej kazde zawolanie, skinienie palca, w sumie to nawet sie nie musiala prosic dbalem o to zeby nie poczula ze czegos jej brakuje... w druga strone bylo tak ze jak prosilem ja nawet o glupi masaz to na sama mysl sie wkurwiala... doprowadzila do tego ze juz mi na niej prawie nie zalezy.

Gość wiesz co ernih
zaraz jakaś głupia suka napisze ci żebyś z nią porozmawiał i że pewnie to twoja wina jak czytam jak te pindy piszą: porozmawiaj z nią to rzygam tymi pustułami