Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielek

MEGA WSTYT

Polecane posty

Gość urtica
Poznaniak i tyle, swój ziomal, ale z tym obciachem to chyba nie jego laska tylko ona takie numery robi.

W busie to przeszla wszystko co do tej pory odwalila !! najpierw chciala sie wpakowac do zlego autoba. No ale to jeszcze luzik potem mowie \"wskakuj mi na kuca\" bo malo foteli bylo to na siadla mi obok kolana i tylkiem w glebe a wlosy mi wpakowala do browara. Myslalem ze sie wyzygam! jedziemy i nagle jakis gosc fotel obok puscil gromkiego bekasa. A ona do MNIE \"Pawel wes sie zachowuj!\" !!! wogole weszla z kebabem i je tego kebsa a polowa salatki jej leci na bluske, wyglada jak fleja, to jej mowie \"wytrzyj sie swinio\" a ona bierzu chsuteczke i nosa smarka!! kumpel jak to zobaczyl wpadl w breche i mowi \"polalo ci sie z pieroga\", caly autob sie odwraca i siara ! albo chciala zapytac o godzine kumpla i puka w ramie jakegos typa co zasnal bo mysli ze to on. Ona \"tomek masz zegarek\" a ten rozespanym glosem \"nie chce zegarka\" SIARA!! w koncu godzine patrzyla na kasowniku tak ze malo okiem nie dotknela szybki autob rzucil sie walnela w czache kumple w brech autob w brech SIARA!! a na koncu wysiadamy a tu jakis menel do niej \"te .. zapomnialas skrzypiec!\" a ona z glupia mina do srodka sie wraca!! ALE PRZYPAL !!

Gość nie dosc
ze malo smieszne raczej nudne :O to zastanawiajace jest ze umiesz poslugiwac sie komputerem