Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna23

CIĄŻA

Polecane posty

Gość dziewczyna23

Może to glupie ze sie do Was z tym zwracam ale takie jest to forum wiec napisze.... cykle mam dosc nieregularne, trwaja najczesciej od 27-31 dni kochalam sie z moim chlopakiem od 23-27 dnia cyklu ,uzywalismy prezerwatywy, nie pekla ani nic sie nie stalo, pozniej dostalam miesiaczke, normalna to bylo 28 dnia czyli cykl trwal 27 dni pozniej juz nie wspolzylam ani razu (chlopak wyjechal) teraz mam 32 dzien i okresu nadal nie ma , jesli bym go dzis dostala to bym miala cykl 31 dniowy czyli norma ale go nie widac i sie martwie:( Myslicie dziewczyny ze mimo ze wtedy dostalam okres moge byc w ciazy? nie mam zadnych objawow ciazy oprocz braku miesiaczki, czuje sie swietnie mam duzo energii nie chce mi sie spac, nie mam nudnosci ani zachcianek, nawet mnie piersi nie bola jak to zwykle przed okresem powinny bolec i to jest dziwne napiszcie co myslicie pozdrawiam:/

jesli z prezeratywą było wszystko ok to nie jestes w ciązy, a Twoj okres był taki jak zawsze czy moze bardziej skąpy/ krótszy? nie przejmuj sie okres moze sie spoźnic czasem, np. przez stres...

Gość dziewczyna23
okres nie byl ani krótszy ani bardziej skapy, byl normalny czyli przez sam stres moze sie spozniac?bo ja juz sie martwie od soboty.... dzieki za odpowiedz:)

oczywiście, stres to najczęstsza przyczyna takich spoźnien :) relaks

Gość dziewczyna23
Teraz zaczeakm wczytywac sie w forum i okazuje sie ze to calkiem "normalne" ze moze wystapic miesiaczka jak jest sie w ciazy czyli pewnie jednak jestem:(:(:(

no przeciez sie zabezpieczyłas ! a miesiączka w ciązy jest własnie krotsza i bardziej skąpa. a jak sie bardzo boisz zrob test

Gość Marta1983
Nie jesteś w ciąży.. Sama się napędzasz weź nawet o tym nie myśl.

Gość dziewczyna23
dzieki dziewczyny!:)

Gość dziewczyna23
sluchajcie, dzisiaj nagle powiekszyly mi sie piersi, zaczal bolec brzuch zupelnie tak jak w trakcie okresu i pojawilo sie plamnienie, trwa juz od ladnych paru godzin jest skape i na razie ma kolor brazowy, tak jak koncowka okresu myslicie ze to zblizajaca się miesiaczka?jezeli chodzi o brzuch to juz czuje ze jest tak jakbym ja miala ale nie jest to jeszcze konkretne, tylko plamienie.....

Gość yyyyyyyyyyyyyy
czasami zaniam okres sie zacznie na dobre mozna plamic...ale mozna tez plamic w ciazy...trudno powiedziec

Gość kasieczkaaaaa
Głowa do góry używaliscie zabezpieczenia,gumka nie pękła ani się nie zsuneła,więc brak miesiączki spowodowany jest z pewnością stresem

Gość dziewczyna23
tak, to jest miesiaczka dzis juz wystartowala z imptem, ale niezlych schiz mozna dostac jak sie tak siedzi i czyta ze nawet w trakcie ciazy moze byc, choc jest inna bardziej skapa....... takze moj przypadek nie jest ciazowy:) pozdrawiam tak sobie mysle jak to jest ze czlowiek raz to zrobi potem mu sie spoznia i choc sie zabezpieczyl to sie boi........a sa takie pary co sie 2 lata staraja i jak na zlosc nic