Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcieprtoszee

boje sie jezdzic samochodem, od 1,5 roku nic heeelp

Polecane posty

Gość pomozzzcieprtoszee

mam prawko 2 lata przez pierwsze pol roku troche jezdzilam autem taty ale on sie czepial itd a ja jestem nerwowa i zawsze sie balam wiec zrezygnowalam, boje sie jezdzic, wsiasc i jechac :( co ja mam zrobic jak ani swojego nie mam :(

Gość bassi77
przełam się,naprawdę warto.Ja jeżdżę od 4 m-cy,ale boję się jeszcze nowych nieznanych mi tras.Wyprzedzenie rowerzysty to jeszcze niedawno był wielki stres.Jest coraz lepiej,ale pierwszej samodzielnej jazdy nie zapomnę do końca życia.

mam to samo...tylko ze moj tata w ogole mi samochodu nie chce dac:P musze walczyc:classic_cool: a teraz nawet nie mam jka walczyc, bo w domu nie mieszkam, wiec nie jezdze:O

Gość minely 4 lata
i dalej sie boje, gasnie mi zawsze i wszedzie😭 wiec wole wcale nie wsiadac za kierownice

Gość pomozzzcieprtoszee
nie jestem sama :) hehe :( nie stac mnie na swoj jeszcze koncze szkole z praca tez ciezko szukam ale jak widze jak wszyscy jezdza to mi smutno i mnie skreca a ja uwieziona ;/

Gość 2rweqr
a tak apropo ile kosztuje przerejestrowanie autka

Gość minusek
JEŹDZIĆ, JEŹDZIĆ, JEŹDZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! A neich zdycha, niech się oglądają, niech trąbią!! Trzeba mieć to w ...;) przecież każdemu moze autko zdechnąc czasami. Stres jest niepotrzebny, mam kumpelę która jak zdycha jej maluch na skrzyżowaniu ogląda się iprzez ramię i mówi "sorry chłopaki". Więcej luzu, pomyśl sobie że nei musisz się wcale denerwować, każdy i tak ma to gdzies. Nawet jak zatrąbi to i tak ma Cię w dupie;):-D

Gość pomozzzcieprtoszee
hehe dziekuje ale ja sie nawet boje ze juz nie wjade na parking ;/ znalazlam ogloszenie jakis stary maluszek a co mi tam zadzwonie :)