Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgłupsza sklerotka ***

O jedna tabletkę Yasmin za dużo

Polecane posty

Dziewczyny wiem,że moja głupota nie zna granic, ale tak niestety było. W ubiegłym tygodniu z przerażeniem zdałam sobie sprawę że nie zażyłąm jednej pigułki i natychamiast wzięłam dwie. jednak dzisiaj się okazało ,że moje wczesniejsze domysły nie były słuszne, bo jednak zażyłąm tą pigułkę- której niby nie zazyłam. Strasznie to zawiłe. I teraz się martwię czy nie rozchwiałam sobie organizmu biorąc trzy pigułki w ciągu dwóch dni??

nie poradzicie nic sklerotce :( :(

tylko jedna mała rada. Od jakiegos czasu tutaj nie zaglądałam i chyba tak naprawdę nie m już po co tutaj zagląć, bo nikt juz nie potrafi nikomu doradzić, tak jak to było kiedys

droga sklerotko! ja Ci odpowiadam, choć kompletnie się nie znam na tabletkach anty- :) Myśle, że najlepiej będzie jak udasz się do lekarza, bo awsze jest mowa, co zrobić, jak sie weżmie za mało, a za dużo to nie wiem :( Pozdrawiam!

Gość doda-ajj
nie.poprostu wczesniej zaczniesz okres,jesli cos wtedy by sie dzialoi tak juz teraz nie poradzisz nic,przy najblizszej wizycie powiedz to lekarzowi..heh,w ulotce faktyznie nic nie napisali o "jezeli przyjmiesz o 1 tabletke za duzo" bierz dalej tak jak zawsze.

dziękuję za wasze rady :)

Gość xxxyyy
witaj w gronie!!!! ja tak zrobiłam z 3miechy temu :D nie jestem sama, poprostu brałam kolejne tak jak należy i luzik,nic się nie dzieje.....tylko o jeden dzien wcześniej okresu dostaniesz niż zwykle.ja konczylam zawsze w czwartek w poniedziałek dostawalam, teraz koncze w środy dostaje w nd.....przez to moje zamieszanie :)

Gość najgłupsza sklerotka***
Przez ten mój wybryk, coraz bardziej zrażam się do tych tabletek. trochę się przestraszyłam, bo od czasu zażycia tych trzech w przeciągu dwóch dni, czuje ból w podbrzuszu, chcoiaż nie wiem czy to włąśnie dlatego

Gość xxxyyy
bardzo możliwe, mnie też bolał brzuch wtedy a głowe to mi chcialo rozwalić od środka,za dużo hormonów.......ale na drugi dzien juz było lżej :) no i biore nadal tabsy :)