Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarciaTG

dziewczyny tylko szczerze!!!wejdzcie tu!

Polecane posty

Gość sarciaTG

dziewczyny napiszcie szczerze czy macie tak naprawde orgazm czy tylko udajecie!?ja wspolzyje od 4 lat i ani razu nie mialam orgazmu a śpie tylko z jednym facetem,jest mi dobrze ale orgazm to nie jest no i udaje i nigdy sie nie przyznam ze udaje!czy wy tez tak macie?

naprawdę mam orgazm 😴 i to nie jeden w czasie jednego stosunku😴 tak, pochwowe tez, jak najbardziej 😴

Gość sarciaTg
czasami...też bym tak chciała...właśnie czemu facet zawsze dochodzi a kobieta ma z tym problem?

Gość sarciaTg
chodzi mi wlasnie o pochwowy bo łechtaczkowy zawsze mam

Gość hdgfbhdxf
No coz roznie to bywalo;) orgazm mam(nawt czesto) ale zdaza mi sie go czasmi udawac:o przyznac sie nie przyznam:( nigdy w zyciu!!!!

Gość Sofiana
ojjjj skad ja to znam ja jestem mezatka 5 lat a przed slubem 3 wynik 8 lat aleeee nigdy nie przezyłam orgazmu ale to jest tak jest mi dobrze ale jednak nie szczytuję moze to problem w nas kobietach ale jak tu isc do seksuologa i o tym rozmawiac to tak jak bysmy miały pralke bez bebna...ja to tak widze....pozdrawiam

Gość hdgfbhdxf
a wogole ten pochwowy,to mam tylko wtedy jak moj palcami zadziala;)inaczej nie da rady:(

Gość sarciaTg
Sofiana od początku nie mialas orgazmu?a rozmawialas o tym z mezem?a jeszcze jedno rodzilas dzieci?jesli tak to jak to wygladalo u ciebie po porodzie ?ja urodzilam i tak jakbym była weższa i teraz jest tak jakbysmy znow zaczynali od poczatku gdy bylam dziewicą.Boli cholernie.Podobno po porodzie jedne mają szersza pochwe a innym sie zweża?

ja mam lechtaczkowy zawsze :) najlepsze mam jak mezczyzna piesci mnie jezykiem albo jak sama to robie :) ale ostatnio odkrylam magiczny punkg G i mialam tez pare pochwowych ale przyznam ze lechtaczkowe sa mocniejsze i dluzsze :)

Gość ja mam zawsze
ostatnio nawet doszlam jak piescil moje piersi, taka bylam napalona, no a potem jeszcze 2 razy:D

Gość bo są..........
artystki – dochodzące zawsze ! :) rzemieślniczki - starają się jak chcą i raczej dochodzą ;) i ciemny plebs któremu wsio ryba ważne by zostać unasiennioną :O

Gość Sofiana
Zawsze tak było a po porodzie uwaga! sex było po 7 mies.!! nie wiem jakas blokada sama nie wiem on nie nalegał a dla mnie dziecko było wazniejsze moze bałam sie ze cos sie stanie... poszłam do ginekologa fajna babka opierdziel taki dostałam ze jak tylko bede w domu to odrazu do łózka bo inaczej to sobie znajdzie inna i mówie jej ze mam z tym problem ale to trzeba isc do seksuologa ale powiedziała moja ginekolog ze to nie jest( onnn) ze poznam kiedys kogos kto dotknie mnie a ja bede wiedziec ze to własnie znim przezyje orgazm i nie bede miała na to wpływu przeraza mnie ta wizja pozyjemy zobaczymy jak narazie nie było nic takiego nie nie to nie tak nie czekam .Rozmawiałam mezem na ten temat twierdzi ze jestem oziębła ale jak mozna dojsc do orgazmu po 5 min sexu???!!! nawet mi nie piszcie ze mam z nim o tym porozmawiac boo juz nie raz przerabiałam ten temat iii..??? nic to nie zmieniło i musze z tym zyc i z tego co widze nie ja jedna ..:):):)

Gość hjjixhgzh
ja mam zawsze, początkowo tylko przy niektórych pozycjach ale teraz prawie przy każdej

Ja nigdy jeszcze nie udawalam, nie musialam, ale moj facet jest mistrzem :D Sama nie umiem sobie zrobic tak dobrze jak on potrafi ;)

Gość Lempira
Tak to już jest, że kobieta musi się tego orgazmu nauczyć. A czasem jak się człowiek bardzo stara, to nie wychodzi. Niektóre kobiety tak bardzo skupiają się podczas seksu na tym czy bedą mieć orgazm, że zapominają o spontaniczności. Na forum był podział orgazmu na: pochwowy, łechtaczkowy itp. Podział może i słuszny, ale chyba nie to jest najważniejsze. Przeciez orgazm nie jest najważniejszym celem seksu. Ja nie udaje przed swoim facetem orgazmu. Kiedy się kochamy nie zawsze mam orgazm, jeśli pieści mnie oralnie to zawsze :-D. Nawet gdy nie mam orgazmu nie jest to dla mnie problemem- czuje sie wystarczająco zadowolona, kiedy po wszystkim moge sie spokojnie do Niego przytulić i zasnąć.