Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość film-relacja z OPĘTANIA

OPĘTANIE- 5 minutowy dokument- to sie działo NAPRAWDĘ!!!

Polecane posty

dzisiaj na internecie trafilam na intersujacy filmik przedstawiajacy islamskiego (tak, tak- I-S-L-A-M-S-K-I-E-G-O) egzorcysste, wypedzajacego demona z czlowieka. Filmik to DOKUMENT, czyli zdarzenie realne, nagrane amatorsko (zdaje sie) na kamere. To nie "ściema" Znajdziecie go tutaj: http://www.tajemniczyswiat.ija.pl/news.php?readmore=114

zamiescilam ten film przede wszystkim po to, aby ci co nie wierza UWIERZYLI

Wlasnie ogladam- MASAKRA! Ten zmutowany glos... Czasem zaczynam myslec, ze ta wiara chrzescijanska moze jednak nie jest taka zakłamana, jak niegdyś myslalam... Czy ktos oprocz nas to widzial i mzoe tutaj skomentowac?

ja tam wole nie oglądać strasznie się boję takiego czegoś wiem, że odbiłoby się to mocno na mej psychice zatem z ciarkami na plecach poczytam wasze opinie

ja podobnie jak redzia wolę nie oglądać bo jestem pewna że zryło by mi to psychikę :)

Gość tu się otwiera stronka
ale gdzie jest dokładnie ten film ? Nie wiem czy powinnam go oglądać szczególnie o tej porze bo miałam dziś koszmarny dzień w pracy i negatywnych wrażeń mi nie brakuje. A jutro znów do tej zjebanej pracy.

wczoraj niestety musialam wylaczac i niemoglam sledzic na bierzaco co sie dzieje, ale widze ze malo osob sie pokusilo;) a moze po prostu malo pokusilo sie o komentarz?

Gość jajaja i jeszcze raz ja
no niezłe

Gość parampampam
no piszcie, jestem ciekawa:) sama nie obejrze, moze potem z chlopakiem:)

Gość ujarany miś koala
Mariusz, jak nic :classic_cool:

Gość o matko i córko
a czemu on się tak drze??? masakra AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość o matko i córko
aaa teraz już wiem też bym się tak darła, jakby mi ktoś psikał płynem do szyb po oczach

pewnie niektorzy uznaliby toza glupie, ale tez sie balam ze ten demon do mnie przyjdzie po wyjsciu z faceta... tazn. ze go niechcacy przywolam myslami;]

To wiem na bank.- to przegapilas najlepsze Omineło cie psikanie spryskiwaczem, wycie i zbrojna napaść na ksiedza (w postaci zbroi wystapily szczeki opetanego)

Gość opuncja figowa
co to za kit!takie dźwięki wydaję z siebie za każdym razem przy depilacji:DWy chyba mało w życiu widzieliscie, skoro twierdzicie,ze to jest straszne

no fakt, niektore filmy z rzeźni sa bardziej nieludzkie niz najstraszniejszy o opętaniu

opuncja figowa- to wspoloczucia rodzinie i sasiadom;]

Gość opuncja figowa
myślę ,ze im top nie przeszkadza, bo za wsze kiedy sie depiluję to włączam Bethowena na full

Gość ale tak na serio ....
mnie ten filmik nie wystraszył zbytnio . Ja to mam nawiedzony dom sam jasnowidz mi powiedział i wszystko co mówił się zgadzało . Do mnie demony przychodza w nocy . I widze różne dziwne rzeczy , czasami straszne ale sie tego nie boje . Mieszkam tu 19 lat - zdążyłam sie przyzwyczaić .

Gość wiecie coja
nigdy nie wiem czy opętanie to naprawdę opętanie czy choroba psychiczna i czy jak pokazują takie egzorcyzmy w tv czy to nie jest tak specjalnie nagrywane... A wy jak myślicie?

ale tak na serio .... - w jakis sposob przedstawia sie to nawiedzenie domu? Co widzisz dokladniej? jesli jeszce jestes na tym forum to opisz

Gość helołłłłłł
kurcze , a mi się ten film nie chce otworzyć :(

Gość jestemsobie
ogladnelam ten exorcism, ale nie sadze zeby wyrzucony byl ten demon. Psychika sie uspokoila. Wyglada jak proba oczyszczania z demona. Sily nieczyste sie przemieszczaja. Czesto maja zamknieta droge powrotu ze wzgledu na naturalne sily obronne ktore czesto sa w podswiadomosci czlowieka. Ten demon opetuje "tlokow" umyslowych, ludzi intelektualnie nieuzdolnionych, ktorzy nie potrafia lekko, madrze, logicznie myslec (osoba z debilizmem np.). Meczy czlowieka zmora niemoznosci, to jak dzecko ktore krzyczy w nocy kiedy snia mu sie zmory. (Demon zahaczyl o twoja klepke a ty nie mozesz sobie bez niej radzic-moze zastanowi cie co robi byly milioner w szpitalu psychiatrycznym po naglej utracie majatku). Kiedy demon meczy czlowieka? Sama sie zastanawialam czy Hitler meczyl sie opetaniem? Chyba podstawowym pragnieniem opetanej gosposi domowej jest uchwycic sie jakiejkolwiek wlasnej czesci np. swojego ciala a w miedzy czasie zrobi pranie. Codzi o "liczenie baranow przed snem". Jestem debilem, opetana, mszcze sie z powodu glupoty. Po co wyzywac sie na dziecku czy mezu, jak mozesz skroic halucynacje? Za niedlugo zaczne uprawiac boks. Gdzie mi tej logiki brakuje?

wcale ten film nie jest taki straszny,strzaszniejszy był film egzorcysta,chociaż to tylko film. ale tak na serio to ten facet nie udawał a jeśli tak to zrobił to świetnie

Gość buhahah
to nic takiego ja tam mam codzienie jak wstaje rano z lozka :classic_cool: