Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka dziwaczka kolobrzeg

do dziewczyn depilujacych sie woskiem

Polecane posty

chce zaczac depilowac myszke woskiem. wiem ze to boli dlatego potne plastry na mniejsze i bede to robila dluzej chodzi mi o to jak dlugie powinny byc wlosy zeby mozna bylo je wydeilowac woskiem? bo ja mam teraz ogolona mychę na 0 i nie wiem ile dni mam zapuszczac zeby moc zastosowac wosk aha i po jakim czasei pozniej odrastaja wlosy ?

Gość ZośkaOczywiście
jak to kaczka dziwaczka?

no to moge byc kura dziwaczka obojetnie chodzi mi o depilacje

Gość ZośkaOczywiście
Chodzi ci o depilację kury? Faktycznie dziwaczka jesteś. I co będziesz taka goła chodziła?

Oj Zośka, jak Ty się nie zastanowiłaś.... W majciochach będzie chodziła. I nie tylko. Chyba.:O ;)

Gość kryśka z
to jak to jest z tym woskiem? tez jestem ciekawa

NAjlepiej jak włosy mają długość przynajmniej cm, wtedy wosk ma co \"oblepić\" i wtedy włosy się wyrwą, krótsz spowodują tylko niepotrzebne cierpienie, bo wosk nie bedzie miał się do czego przykleić i pociągnie was tylko za skórę a nie wyrwie włosów. Z tym wolniejszym robieniem nie ma sensu, im szybciej pociągnię się z plaster tym więcej wyrwie się włosów i będzie mniej bolało, ważne jest też to żebyn nie ciągnąć plastra w górę tylko wzdłuż ciała, naciągając drugą ręką skórę nad plastrem Jeżeli ktoś ma problemy z chrostkami po depilacji, to przed wyrywaniemm opruszcie cieniutko talkiem miejsce, które macie zamiar uwolnić z chaszczy i jeszcze jedno, wosk nakleja się zgodnie z kierunkiem wzrostu włosa a zrywa się \" pod włos\" inaczej odrastające włosy będą wrastać:/ a w miejscach intymnych gdzie prawie każdy włos rosnie w którą chce stronę jest troch zachodu żeby zrywać zgodnie z tą zasadą, ale pózniej nie ma się szpecących wractających włosów POWODZENIA :)

Gość hyhyhyyhyyhhy
PaPrOsZeK dzieki a jakiej firmy polecasz wosk? czy lepszy taki wosk ktory juz jest na plastrach czy taki ktory sie podgrzewa w naczynku i rosmarowyje na wlosach a na niego nakleja sie plater? aha i powiedz po jakim czasie odrastaja wlosy? kiedys moj byly wydelipowal sobie woskiem klatke plakal przy tym jak male dziecko a wlosy zaczely odrastac juz po 2-3 dniach