Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mialam to samo

kto oglda wlasnie ugly Betty na E4 ??

Polecane posty

Gość ja mialam to samo

uwielbiam ten serial a zaraz po nim miss match z alicia silverstone tez jest fajny. Polecam !!!

hej ja nie ogladalam jeszcze choc wiem co to jest:) ogladam czasem less than perfect - fajny komediowy serial masz sky ? czy z anteny odbierasz ?

Gość vdddddd
z dj boxa normalnie odbierasz za darmo, a dla mnie ugly betty sie nie podoba..

Gość free veeu-cz jak sie to pisze
ja uwarzam, Ugli Bugli za troche przereklamowana, ogladam za to ,,Przyjaciol,, codziennie o 20.00, odcinki od pocztku puscili.

Gość ja mialam to samo
ja mam free view w Tv wiec mam chyba z 40 kanalow za darmo. A jakie jeszcze programy czy seriale lubicie tutaj ??

Gość amikaaa
ja tez ogladam "przyjacol" codziennie choc puszczaja ich od poczatku juz chyba 3 raz jak tu jestem :) ale co tam - oni smiesza mnie zawsze :)

Gość free view
ja siedze teraz z dzieciakiem w domu, wiec wszystkie seriale sa moje: poczawszy od,,8 simple rules,, po,,2 and a half man,, ,,Desperate Housewifes,,oraz ,,Home and Away,,!!!!

Gość amikaaa
no a myslalam ze to ja jestem nalogowcem :) Ale Ty mimo, ze siedzisz z dziecmi w domu ogladasz przynajmniej brytyjska TV a moja znajoma bardzo slabo mowi po ang, siedzi caly dzien w domu bo dziecko w szkole i nawet kilku slowek dziennie jej sie nie chce nauczyc...

Gość free view
moj maz wlasnie z tv angielskiego sie nauczyl-no moze nie plynnie, ale zrozumiec-zrozumie

Gość amikaaa
no i bardzo dobrze - nie ma nic gorszego jak mieszkac w obcym kraju nie znajac jezyka i jeszcze nie majac ochoty ani zamiaru sie go uczyc. Ja tez od kiedy ogladam programy z tekstem czuje ze nauczylam sie wiele - jak jakiegos slowa nie zrozumiem to od razu sprawdzam

ja to mam dopiero wakacje (caly pelny pakiet sky - normalnie nie wiadomo co ogladac:) polecam naprawde kazdy cos znajdzie dla siebie - i tez jestem tego zdania ze jak kablowka to angielska nie cyfra czy polsat - ostanio dzwonilam do sky bo chcialam spytac czy beda kiedys podkladac napisy polskie - wiecie co powiedzieli - ze nie planuja bo bardzo male zainteresowanie ze strony polskiej widowni... ciekawe czemu ... oferta cyfry niech sie schowa :)

Gość free view
kurde, ja sie zastanawiam nad zalozeniem sky, ale znajac siebie to caly dzien przed telewizorem, he, he...

kurcze zaloz sobie :) naprawde maja duzo do ogladania premiery z zeszlego i poprzedniego roku np muzyka, moja corcia ma 20 kanalow z bajkami, oferty turystyczne, styl zycia, wiadomosci full wypas - za 43 f miesiecznie cos kolo tego

Ja czasem ogladam \"Ugly Betty\", a w srode \"Gotowe na wszystko\" :) A w niedziele jesli jestem w domu to obowiazkowo \"Allo, Allo\" i \"Keeping Up Appearances\" na BBC1.