Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sily

zerwalam znim zajomosc chyba umreeeee

Polecane posty

Gość nie mam sily

po 9 latach... chyba sie upije.. mam dosc normalnie wszystkiego

Gość jutro wrócisz

Gość nie mam sily
nie ma juz odwrotu.... nie ma

Gość kotke24
ja tez zerwalam , po 5 latach, bardzo ciezko, bardzo

Gość nie mam sily
glupi... powod... jest rgoista powiedzial ze skoro mam go w dupie to mnie zegna wiec w sumie to on zerwal :-o a ja nie mam w dupie milam ostatnio wiele problemow i zdrowotnych i urzedowych ale nic ... jakos sobie poradze.. prawda? myslicie ze dam rade? po co mi ktos kto nie potrafi mi pomoc tylko w kolko ja jemu pomagalam... kiedy mnie potrzebowal bylam kiedy chcial dzwonilami sluchalam... no nic pekniete serce kiedy posklejam

ja z 3 lata temu zerwalam z chlopakiem po 3 latach i pozbieralam sie oczywiscie po czasie i na dzien dzisiejszy nie zaluje tamtej decyzji powodzenia Tobie tez przejdzie bol

Gość nie mam sily
rozumiecie... pil tyle czasu trwalam przy nim ... bylam z nim a on teraz tak mnie potraktowal ot tak poprostu... kiedy wyszedl na prostą... kurwa przepraszam za slowo ale nie umiem wyrazic emocji... jak to jest... kiedy przestajesz potrzebowac drugiego czlowieka????

Gość najwyzszy czas byl
i tak za dlugo czasu ci zmarnowal. Niech on zaluje

Gość nie mam sily
chcialam sie pozegnac "ladnie" powiedzialam ze nie mamy 3 lat by sie odwrocic od siebie ze zawsze milo go wspomne ze kiedy spotkam nie odwroce sie na piecie, ze moze maila napisac a odpisze a wiecie co powiedzial ze maial nie napisze bo nie pamieta adresu bozeeeee a myslalam ze on jest inny...

Gość nie mam sily
mam ochote napisac zadzwonic dlaczego mi to zrobil??? ale nie zrobie tego mam jeszcze honor 😭

Gość kotke24
moj facet, biedak, bez pracy, pomoglam mu wiele a gdy wyzedl na prosta dal mi kopa w dupe , oklamywal, krecil, ignorowal wiec powiedzialam zegnaj a mu to pasuje .

Gość kotke24
wyszedl

Gość niezamężna
autorko-trzymam kciuki-dasz radę!!!! olej dupka

Gość bedna kobieto
jutro będziesz całować mu stopy. wy wszystkie takie jesteście. zrywacie na chwilę by znowu wracać i zajmować się łajdakami. tworzycie sobie same iluzję że go kochacie ponad życie, a życie daje wam w pysk. bo łajdak łajdaczyć się nie przestanie, a wy nie potraficie żyć same ze sobą. :O

Gość kotke24
tu sie myslisz

Gość nie mam sily
tez tak mysle... mam wiele do zrobienia... musze zajac sie swoim zdrowiem, mam dobra prace ktorej nie chce stracic, mam wiele.. a jednak przez tyle lat byl tez on w kazdym momencie mojego zycia... jak mam sie nauczyc zyc bez niego... nie wiem na dzien dzisiejszy...

Gość nie mam sily
byc moze zycie daje w pysk ale dlatego ze mamy czule ufne serce... czy to wada? czy teraz w tym swiecie trzeba byc twardym nieufnym bezlitosnym dazyc po trupach...

Jeśli ktoś Cię nie szanuje, zostaw go. Po co być z kimś, kto nie liczy się z Twoim zdaniem, potrzebami, nie stara się nawet zrozumieć Twoich problemów? Kiedy się mówi różnymi językami, to sygnał, że w związku coś szwankuje. Na taki stan rzeczy pracowaliście oboje. Najtrudniej jest podjąć decyzję o rozstaniu, ale trzeba wybrać w tej sytuacji, coś dla swojego zdrowia psychicznego. W tym związku, Ty byłaś matką. Nie tworzyliście go razem, ponieważ wszelkie sprawy załatwiałaś sama. Może czas aby przyjrzeć na oczy, wyjrzeć zza różowych okularów i rozważyć swoją przyszłość bez niego. Wiem jak trudno podjąć taką decyzję lecz w waszym związku brakuje szacunku i ciepła. Pozdrawiam.

Gość nie mam sily
masz racje... wszystko co piszesz jest prawdą... od jakiegos czasu wiedzialam co sie kroi ale tak to juz jest ze czlowiek nie chce widziec znakow... upije sie przespie z problemem i coz... jutro tezjest dzien znowu cos do zrobienia.. w koncu na swiecie ludzie umieraja z glodu, sa wojny moj problem wydaje sie blachy... cos wymysle... nie jestem typem ktory sie poddaje choc teraz jest mi ciezko...

Gość JA TEŻ ZOSTALAM SAMA
PO 10 LATACH....ALE NIE ZALUJE- MINELO JUZ5 MIESIECY- NA POCZATKU BYŁE ZLE ALE TERAZ JEST JUZ OK- MOZE DLATEGO ZE ON ALBO BARDZO SIE TERAZ ZMIENIL ALEBO BYŁAM Z KIMS KOGO NIE ZNALAM TAK NAPRAWDE.... DASZ RADE-GŁOWA DO GÓRY!!!!!!

Gość JA TEŻ ZOSTALAM SAMA
jest Ci ciężko ale myśł że będzie lepiej że może będziesz jeszcze bardziej szczęśliwa-spotkasz kogoś kto Cie bardzo pokocha, będzie szanował i bedziesz z tym kimś naprawde bardzo dobrze-całe życie przed Toba-ja tak sobie powtarzam, choc samotność jest okropna i brakuje tej bliskości :-( Przyzwyczaiłaś sie do niego-wszystko Ci go bedzie na początku przypominało-ale to minie z czasem. Zobacz ilu jest fajnych facetów na świecie i może gdzieś już czeka na Ciebie ten jedyny......