Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA mŁoDa

POMOCY

Polecane posty

Gość OnA mŁoDa

Proszę pomóżcie mi... Ostatnio pieściłam się z chłopakiem,ale On nie doszedł... tylko wypłynął płyn (podniecił się) później On pieścił mnie swoją intymną częścią ciała i mam pytanie ,bo słyszałam,że w taki sposób też można zajść w ciąże (tzn. przez płyn,który wypłynął podczas podniecenia)Czy o prawda??Proszę pomóżcie bo dzisiaj chyba nie będe spała całą noc ;(

Gość stara panna z wąsikiem
Penisem dziecko, penisem.

Gość OnA mŁoDa
Chyba każdy wie,że o penisa chodziło..... Proszę o pomoc :((

Gość eeeeeee
przestan panikowac i poloz sie spac :) jak go nie wlozyl to nie ma co sie martwic :) i spij spokojnie :)

Gość OnA mŁoDa
Dzięki bardzo :** Choć i tak się trochę boję...po tym co m.in tutaj wyczytałam. aa....On włożył tylko po tym jak wypłynął płyn.Więc jednak to możlwe??

Gość eeeeee
nie do konca Kochana... poniewaz pleminiki wymieraja, nie bierz poduwage nie ktorych tematow co tu wypisuja.. bo jak ja to widze to mi sie smiac chce :) naprawde sie nie boj... :) w ciazy nie jestes :)

Gość OnA mŁoDa
Proszę o więcej opinii na ten temat... bo chyba bym się załamała jakby to była prawda... :(( głupia bezmyślność...

Gość OnA mŁoDa
Dodam jeszcze tylko,że On nie wszedł cały.... może z 1 cm...góra dwa 2 cm.... Więc czy to możliwe,że wpaliśmy??