Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guaranessa damessa

być nikim, dla kogoś kto jest dla nas wszystkim

Polecane posty

Gość guaranessa damessa

nieodwzajemniona miłość, to najgorsze co mogło mnie spotkać. poradźcie jak się odkochać, bo dłużej nie wytrzymam

Gość doratca
cierp, może zostaniesz kiedyś świętą:)

najgorsze???? a co z chorobami i śmiercią....Dziewczyno, każdy ma coś na swoim koncie i zyje dalej...teraz cierpisz, ale to nie koniec świata

Gość pozostaje
cierpliwie czekać i żyć dalej. Najlepiej zacząć żyć bardziej aktywnie. I świadomie unikać myślenia o nim i bywania tam gdzie on. Ja wlaśnie przechodzę podobną terapię i skutkuje. Na początku było bardzo trudno. Mam takie już przebłyski myśli w rodzaju: właściwie to czemu on mi się aż tak podobał, i czy go w ogóle kochałam? Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej! :)

Gość pozostaje
ja też jestem dla niego nikim... jaka żałosna wydaję się sobie teraz, kiedy pomyślę, że łudziłam się, że on mnie pokocha. Dno! I jeszcze tylko prześladuje mnie wizja jego fantastycznych babek.

Gość camelia sinensis
znacznie gorsza od nieodwzajemnionej miłości jest np. miłość zdradzona, związek, który po latach się rozsypuje, ludzie mieli plany, marzenia i nagle buch... koniec... nawet jeśli chcą naprawić związek, to już nigdy nie będzie tak, jak wcześniej... Ty masz jeszcze szansę na prawdziwą miłość, więc głowa do góry:)