Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona zdradzona

czy mnie zdradza? brudna bielizna

Polecane posty

Niedlugo mam wyjsc za maz, mieszkamy razem pol roku. Niby wszystko ok, ale cos przeczuwam. Ostatnio robiac pranie natknelam sie na bokserki mojego, byly na nich slady.... spermy? Nie wiem... Czy faceci maja uplawy? Jakis niekontrolowane wycieki? Wiecie, to takie slimakowate slady jak po spermie albo po tym plynie przed wytryskiem - zapomnialam nazwy... Pierwszy raz byl z przypadku, pozniej ogladalam te jego gatki i jeszcze kilka razy tak bylo, choc my sie nie kochalismy ani zadnych milych rozmow w ciagu dnia nie prowadzilismy.... Pomocy! Panikuje? Oni tak maja, czy.... zdradza mnie?

Gość polip
mój mnie zdradza z zasłonką:(oni tak mają,myślę,ze ciebie nie zdradza.

co to znaczy z zaslonka? z prezerwatywa? myslalam o tym, ale przeciez zawsze cos zostaje jesli sie nie umyje, nawet po seksie francuskim... wiec skad te plamy? pomocy, siedze i sie trzese... slub blisko a ja nie chce wyjsc za kogos kto mnie zdradza!

Gość polip
jezuuuu,oni często się podniecają byle czym.Mój po prostu wytarł wacka w zasłonkę,to na gaciach nie było widać.Przestań panikowac dziewczyno.

myslisz? nie panikuje, raz juz bylam zdradzana - we wczesniejszym zwiazku i nie chce tego przezyc raz jeszcze ostatnio mamy zle dni, nie wiem czym mialby sie podniecac skoro pol dnia sie klocimy :(

a poza tym z byle wzwodu chyba nie ma sladow...

Gość polip
to sie przestan denerwowac i pogadaj z nim:)Mój wiecznie sie czymś podnieca.Jak wroci to pogadam z nim jak to z nimi jest.

Gość polip
kochanie,mój też mnie zdradzil i dałam mu szansę,ale z powodu brudnych gaci nie robiłabym sensacji.

rozmowy o zdradzie przerabialam we wczesniejszym zwiazku, czytalam o tym, oni najczesciej klamia... poki nie ma dowodow... Pewnie mi powie ze sie podniecil... Bardzo sie boje :( Tylko kiedy i na co sie podniecil jak caly dzien sie klocilismy!

oczywiscie porozmawiam z nim ale chce poznac wasza opinie, moze doswiadczenie

Gość polip
może go rajcujesz jak się wściekasz? żartuję nie rób juz dziewczyno sensacji!!!naprawdę może coś na kompie oglądał(nie coś tylko kogoś)

Mnie tez się wydaje, że mógł sobie poogladać...sama przecież napisałaś, że się nie kochacie, a on widocznie ma taką potrzebę, więc sam sobie radzi ;)

wiecie co, to odpada... A jesli to zrobil to... za moimi plecami. Jak pisalam, wczoraj byl zly dla nas dzien, a jak cos oglada to zawsze mi pisze albo i posyla linki :) takie wspolne ogladanie. A to dlatego ze poprzedni mi mowil ze NIGDY! a okazalo sie ze stale. Wiec moj narzeczony zawsze mi pisze, albo ogladamy razem bo wie jak to bylo w poprzedniej relacji.

Gość polip
czasami po kłótni,godzimy się w łozku.Mój facet mówi,ze to go odpręża.Ja mam ochotę go zabic,po kłotni,a on ma ochotę się kochać:)

dziewczyny.... nie pislaabym jakby byla jakakolwiek sytuacja umozliwiajaca podniecenie sie. moj nie, przy klotni sie odsuwa.

bo mężczyźni traktują orgazm jako odprężenie, sami nie są tego świadomi, ale tak jest, ze uwalniają w ten sposób silne emocje :) My tego nie zrozumiemy... Oj nie mów, że zawsze robicie to razem, bo moze tym razem nie chciało mu się z Toba tym dzielić;) poza tym troszke to dla mnie dziwne, zero intymności...

Gość bcvre co z bzdety
oglądasz jego majtki?????? żenada:O:O

Gość polip
mój nie chwali mi sie ,gdy się podnieca laskami w necie.ale wiem co robi czasem przy kompie;)

pisalam, raz natknelam sie przypadkiem, byly wywrocone na lewo dziewczyny.... bylam tak zdradzana ze boje sie okropnie nie chce meza ktory juz przed slubem mnie oklamuje i zdradza

Gość polip
trochę zaufania.To ,że ktoś Cię zdradził,ni znaczy,ze kazdy taki jest.ZAUFANIE,jeśli tego nie ma ,to po co się wiązac!!!

a dlaczego miałby Cie zdradzac, jesteś dla niego najpiekniejsza, najmądrzejsza i najkochańsza, czyz nie tak? Zamęczysz sie.... zapytaj siebie: czy on mnie kocha?

no zamecze ale pytanie brzmi - czy takie plamy moga byc tylko z podniecenia? Wiesz... dla tamtego tez bylam, codziennie slyszalam jak mnie kocha!

podpytalam go ladnie absolutnie nie, za duzo wczoraj zlych emocji do jakiegokolwiek podniecenia! on tak nie potrafi. wiec? tak czy siak klamie...

przepraszam ze marudze ale... juz wczesniej go na czyms nakrylam, dawno, rozmawialismy, poustalalismy i dalam mu szanse. Boje sie ze to wraca.

spa_cja :) nie!

dla świętego spokoju, poczytaj książkę i zupełnie odpusc temat!!!!!! Zawsze się cofaj przed jakąkolwiek kontrolą, telefon, komputer, majtki!!! Nie uwłaczaj sobie:) Nie zdradził Cię, tak myśl! i nie kłóccie się, uśmiechaj się do siebie i do niego. Od dzis zero kontroli!!!!!!! Pamietaj:)

juz to przerabaialam, 0 kontroli, milosc, zaufanie, a pozniej ogon kochanek za soba

oby poza tym jak napisalam, porozmawialam z nim o wczorajszym dniu i powiedzial ze wczoraj byl absolutnie do kitu, zly dzien. moze masz racje, moze podniecaja sie bez powodu albo nawet o tym nie wiedziac, uspokoilo by mnie to.