Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona zdradzona

czy mnie zdradza? brudna bielizna

Polecane posty

tak, ale my mamy ustalone ze sie nie oklamujemy zapytalam czy wczoraj cos ogladal - nie bo nie bylo nastroju...

Ty naprawdę za bardzo przeżywasz,jezu ludzie ona jest przerażona!!!.Każdy facet musi mieć swoje tajemnice,zrozum musi.Nie możesz go ograniczać,dziewczyno,opamiętaj się.Nie wymagaj ,aby ze wszystkiego ci się spowiadal i tłumaczył.Zamęczysz jego i siebie.!!!

Gość taka jedna.......
narzeczona.. facetom się zdarza tzw autonomiczna erekcja, bez żadnych bodźców wzrokowych, bez żadnego podniecania się. Np w autobusie, w samochodzie. Więc przestań panikowac i przestań oglądac mu gacie. Jak będziesz tak go zadręczac głupimi pytaniami to w końcu zwieje od Ciebie.

ale od razu z wyciekiem? czasem sie piescimy i wtedy nic nie ma! przepraszam, wiem ze jestem... zalosna ale jak pisalam, kiedys tam na poczatku ciagnelo go do kolezanki z pracy, slowa, male czyny... pozniej opowiedzialam mu o tym co przeszlam wczaesniej szczera rozmowa, prosil o szanse.... dlatego tak sie boje

to przestań,bo go stracisz.W końcu znajdzie sobie jakąs wyrozumiałą!!!Przemyśl to i nie panikuj.Czasami sobie odpuśc,bo tylko będa niepotrzebne kłótnie:(

albo wyszlam za maz a zdradzal mnie juz przed slubem...

narzeczona zdradzona ,bierz sie w garsc.nie możesz go ciągle podejrzewać.Nie zdradza cię!!!uwierz

szkoda ze zaden facet sie nie wypowiedzial

Gość taka jedna.......
o rany, widze że się nieżle nakręcasz. Rozumiem Twój brak zaufania i obawy i lęki. Ale swoim brakiem zaufania nic nie zdziałasz a wręcz przeciwnie - będzie jeszcze gorzej. Jak na razie nie masz powodu do paniki. Nie znam się dokładnie na "wyciekach" facetów (bo się temu po prostu nigdy nie przyglądałam) ale być może maja coś podobnego do nas. To tak samo jakby Cie facet podejrzwal o zdrade bo zmieniłaś makijaż, kupiłaś sobie nowa bluzke albo bielizne. To sa podobne przykłady. Jesli nie zauważyłas jakichś innych niepokojących "oznak" to daj sobie spokój z tymi gaciami. Zobaczysz że w końcu kiedyś ten Twój brak zaufania go wykończy i naprawdę Cię przez to zostawi.

Gość pryszcz na dupie
tak na pewno zdradza,ze swoimi gaciami,bo one go bardziej klręcą niż ty i nie zawracają dupy pierdolami.!!!

nie wiem porozmawiam z nim wieczorem, zapytam

Z punktu widzenia faceta sprawa jest oczywista. Są to ślady substancji wydzielanej podczas wzwodu i zwilżającej zołądź prącia. Facetom w wieku 20-30 lat wzwód przydarza się średnio kilka razy dziennie nawet z błachego powodu (trochę nagości w TV, ładna dziewczyna na ulicy itp.) czasem wręcz bez powodu. Normalna męska fizjologia. Sugestie miłych uczestniczek o wspomaganiu się stronkami w necie mogą ale nie muszą być prawdziwe. Natomiast ze zdradą ślady te nie mają moim zdaniem nic wspólnego. Pozdrawiam i życzę.... więcej spokoju! :)

moj facet jest ok 40 dziekuje za informacje

tak czy siak wydziela sie cos w czasie wzwodu..

Gość ja myśle tak
zależy od faceta, jeżeli wtedy kiedy sie podnieca ma sporo wydzieliny to na gatkach może zostać ślad, ale po tym a nie po spermie, w podniecenie zakończone finałem w spodniach w przypadkowej sytuacji .... przepraszam ale nie wierze

to nie slady finalu w majtkach tylko plamy, takie jak po sexie i schowaniu malego do majtek

Gość hej hej
pewnie tylko wali konia w bokserki :classic_cool:

Gość ja myśle tak
no to wiesz mogło być różnie, mógł sobie sam ulżyć w pracy w toalecie albo w domu jak ciebie nie było, prawdy to raczej nigdy sie nie dowiesz bo chyba go nie bedziesz pytać o przyczyne wyglądu jego gaci trudna sprawa bo bedzie cie to dreczyć jeżeli miałby cie zdradzać to obserwuj go po prostu, przyglądaj sie uważniej zachowaniu, jak facet ma boki to można to wyczuć i zauważyć tylko trzeba być dobrym obserwatorem

Gość morfik gumiasty
ręce opadają! facetowi żeby się podniecił nie trzeba wiele jakiś obrazek wspomnienie nie mówiąc o tym, że wzwód nie musi mieć podtekstu czysto erotycznego, może mieć charakter czysto fizjologiczny ocenianie na oko czy to jest ślad po wytrysku czy nie :D to naprawdę śmieszne, przecież różne osoby i ich organizmy rozmaicie reagują, zasada taka sama ale nasilenie, jakość reakcji różna ja jak się podniecę, mam mokro, naprawdę mokro w majtkach tym bardziej gdy od 2 - 3 dni nie miałem wytrysku p.s. i też mam te ślady w majtakach :D rozumiem, że jesteś przewrażliwiona...

ale my kochalismy sie wieczor wczesniej i caly dzien spedzilismy na klotni przez net i pytalam go czy sie podniecil w tym czasie powiedzial NIE i czy od razu jak sie podnieci jest mokro? czasem sie piescimy i wcale nie robi sie mokry!

ty szukasz tu potwierdzenia swoich przypuszczeń,racjonalne argumenty ,do ciebie jak widzę, nie przemawiają,nazwij się \"niepewna\" a nie od razu \'ZDRADZONA\" może to pozwoli ci spojrzeć inaczej:(:(:( 18 lat wrzucam gacie do pralki i ślady spermy to akurat najmniejszy problem...krwią bym się przejęła....mogłaby świadczyć o chorobie.... myśl pozytywnie i nie dręcz chłopaka bo stres=no sex i będziesz miała impotenta...

boje sie bo zdradzal mnie na poczatku i nic nie dalo sie poznac, byl czuly i kochajacy, uprawialismy sex, a w pracy w wc kolezanka na kolanach....

Gość ja myśle tak
morfik, przyznaje racje mój facet szybko sie podnieca i też zaraz ma mokro ale naprawde nie potrafiłabym odróżnić po śladach na bokserkach czy to właśnie to czy jak to nazwała autorka ślady po włożeniu małego po seksie w majty myśle, że za bardzo przewrażliwiona jesteś i ponieważ wcześniej miałaś niemiłe doświadczenia wyobraznia pracuje zbyt mocno

dlatego jestem przewrazliwona, od tego czasu duzo rozmawiamy, mowimy sobie o wszystkim, wczorajsza klotnia dotyczyla tamtego

ale przeciez wiedzialby ze mu stanal, nieraz tak bylo i pisal mi o tym albo sie przyznawal, ze myslal o nas itp itd a o wczoraj mowi - jak? po takich nieprzyjemnych slowach i myslach wiec skad ten slad>

Gość pryszcz na dupie
może zobaczyl jakąs apetyczną laseczkę :p

Gość 2 indian w krzakach
nikt tu nie rozstrzygnie jak reaguje twój facet ale nie możesz wymagać żeby pamiętał czy się podniecił czy nie gdybyś mnie zapytała to nie wiedziałbym co Ci mam powiedzieć, często jestem podniecony cały dzień :D z małymi przerwami chwilowych erekcji nikt nie będzie pamiętał, to się dzieje mimowolnie z plamy w majtkach wyciągasz nazbyt radykalne wnioski problem też jest w Tobie, szukasz dowodu jego niewinności na siłę nie mając jeszcze istotnych poszlak jego wiarołomstwa ale rozumiem, że będąć kiedyś zdradzona zrobiłaś się przeczulona i Ty z tym przeczuleniem które świadczy w sumie o braku zaufania musisz walczyć...

Gość 2 indian w krzakach
idę zwalić konia bo mnie podnieciła wasza rozmowa:D

powodzenia wiem, przeczulona :( nie wiem jak reagowac bardzo sie boje a takie slady to juz nie 1 raz... wiem, sama musze cos postanowic